07 / 05 / 2024

çöpten kazanılan para

çöpten kazanılan para

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2014 yılı itibarıyla 1450’ye ulaşan atık geri kazanım tesisleriyle ekonomiye yıllık 2,5 milyar TL’lik katma değer sağlandığını ifade etti.

EFT uyanıkları Maliye kıskacına takıldı! 'Kira' ve 'Diğer' seçeneği incelemeye alındı!

Maliye, son senelerin en kapsamlı çalışması için düğmeye bastı. Kira gelirlerini masaya yatıran maliye şimdi de bütün kira ödemeleri ile "Diğer" olarak işaretlenip yapılan para transferlerini incelemeye aldı. 

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

2010'da 100 bin TL ile bunu yapsaydınız şimdi 7 milyon TL'niz olurdu! Borsadan nasıl para kazanılır? 

219,4 bin takipçili Borsa Filozofu, resmi X sosyal medya hesabından örneğiyle beraber 'Borsadan nasıl para kazanılır?' sorusunun yanıtını verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Merkez'in faiz kararı sonrası kredi ve kredi kartı faizleri de arttı! İşte son oranlar

Merkez Bankası yapılan Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 30'dan yüzde 35'e yükselttiğini duyurdu. Faizlerin artmasıyla tüketici kredileri ve ticari kredi oranları da arttı. İşte 1 Kasım’dan itibaren geçerli olacak faiz oranı...

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

Twitter'a içerik üretiyorsanız bu habere mutlaka bakın! İsminiz ödeme listesinde olabilir

Twitter, yorum bölümüne reklam koyulması için hesabı onaylanmış kullanıcılara ödeme yapacak. Elon Musk, haberi bir tweet ile duyurdu. Ödemenin birkaç hafta içinde yapılacağını söyledi. İlk ödeme grubu için ayrılan para ise 5 milyon dolar olarak beyan edildi.

Yatırım yapmadan nasıl para kazanılır? İşte yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri...

Yatırım yapmadan para kazanma yöntemleri ve fikirleri ek gelir kazanmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yatırım yapmadan para kazanmak için kullanılan bazı yöntemler...

Watsons yine yaptı yapacağını! Herkese 10 bin puan değerinde şampuan kampanyası!

Watsons’un dün duyurduğu yeni kampanyası yarın akşam sona eriyor. Şampuan kampanyasında herkese 10 bin puan dağıtan Watsons, kazanılan puanların 7 Ocak’a kadar kullanılabileceğini bildirdi.

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

Hazine müteahhitlere çalıştı: 68 milyar TL

Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre son 8 ayda müteahhitlere aktarılan toplam tutar 68 milyar Türk Lirası’na dayandı. Sadece geçtiğimiz ağustos ayında müteahhitlere aktarılan para 15 milyar Türk Lirası’nı buldu.

ALTIN’DA SÜRPRİZ DÜŞÜŞ! 6 Ağustos güncel altın fiyat listesi..

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından çok fazla takip ediliyor. Buna göre altın fiyatları dün gece hızlı bir çöküş yaşadı. Piyasada ibre kırmızıya doğru dönerken, altın, çeyrek altın, gram altın ve diğer altın türlerinde son günlerde kazanılan değer kaybedildi.

3600 ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesi detayları! Atatürk Kültür Merkezi'ne ek bütçeden ayrılan para belli oldu

Ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesini de içeren teklif TBMM Başkanlığına sunuldu. 3600 ek gösterge, çeşitli nedenlerle üniversite öğrenimi yarım kalanlara eğitime geri dönme imkanı veren öğrenci affının da yer aldığı ekonomiye ilişkin yasa teklifi detaylarında ne var?

Türk vatandaşlığı için asgari gayrimenkul bedeli resmen 400 bin dolara yükseltildi!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidildi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 250 bin dolarlık gayrimenkul değeri 400 bin dolara yükseltildi.

çöpten kazanılan para Haberi

çöpten kazanılan para

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2014 yılı itibarıyla 1450’ye ulaşan atık geri kazanım tesisleriyle ekonomiye yıllık 2,5 milyar TL’lik katma değer sağlandığını ifade etti.


Bakan Güllüce, çevre alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2014 yılında 550 ton atık pil ve 66 bin ton atık akünün toplanarak geri kazanıldığını söyleyen Bakan Güllüce, “ Ayrıca 118 bin ton ömrünü tamamlamış lastik toplanarak çevreyle uyumlu bir şekilde geri dönüşümü sağlanmıştır”...