03 / 05 / 2024

cordella kartal gönlünce öde kampanyası

cordella kartal gönlünce öde kampanyası

Kartal Çanakkale Caddesi üzerinde hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde sona yaklaşılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Programı açıklandı. Eylem planından dar gelirlere müjdeler geldi, 16 yıl önce tasfiye edilen Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçeceği açıklandı. Peki Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Günlük ev kiralama sistemi kontrol altına alınacak!

2016 yılında yaşanan hain terör saldırılarından önce, teröristlerin günlük kiralanan evlerde kaldığı ortaya çıktı. Kayıt dışı kiralamanın önüne geçmek için yetkililer düğmeye bastı. Yapılacak yasal düzenlemelerle günlük kiralama sistemi tamamen kontrol altına alınacak ve çözümler getirilecek.

Cordella Kartal'da Babalar Günü kampanyası!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde babalar günü kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave yüzde 2” indirim fırsatı sunuluyor.

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Irak'ta günlük 150 bin varil kapasiteli petrol rafinerisi inşa edilecek!

Irak Petrol Bakanlığı, güneydeki Meysan ilinde günlük 150 bin varil petrol ihracatı kapasitesine sahip rafinerinin inşaatına başlanacağını duyurdu. Rafinerinin inşaatı ve çalıştırılmasının Çinli ve İsviçreli şirket tarafından yürütüleceğini aktarıldı.

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

Cordella Kartal’da inşaata başlandı!

Kartal’ın en prestijli bölgesi Atalar’da, Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapılan ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Cordella Kartal’da inşaata başlandı.

Tual Adalar Kartal görselleri!

Tual Adalar Residence'de 555 adet konut bulunuyor. 2 yıl içerisinde teslim edilecek proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. İşte Tual Adalar Kartal görselleri...

Antalya Kaş'ta 4 günlük su kesintisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASAT) yapılan açıklamada, Kaş Saklıkent isale hattındaki arızaların tamiratı ve Kaş Saklıkent Pompa İstasyonu rehabilitasyon çalışmaları nedeniyle 4 günlük su kesintisi yaşan

Hill Kartal görselleri!

Hill Kartal Residence'de konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire tipleri sunuluyor. İşte Hill Kartal görselleri...

Bursa'da günlük kiralanan 40 daireye mühür!

Toplu konutların güzelleştirilmesi için belediyeler yatırımlarını 2016 planına alırken, Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde günlük kiralanan 40 daire mühürlendi.

Venbey Yatırım günlük araştırma bültenini yayınladı!

Venbey Yatırım Menkul Değerler Araştırma Departmanı günlük bültenini yayınladı. Yılın son haftasında bazı piyasalarda 31 Aralık gününün yarım gün açık ve 1 Ocak Cuma gününün de piyasaların tam gün kapalı olması nedeniyle yine kısa bir son hafta geçiriliyo

cordella kartal gönlünce öde kampanyası Haberi

cordella kartal gönlünce öde kampanyası


İstanbul'un yükselen yıldızı, yeni kalbi ve en çok prim yapan ilçesi Kartal'da, Kartal'ın gelecek vadeden caddesi Çanakkale Caddesi üzerinde, adalar manzarası ayrıcalığını da sunan ' Cordella Kartal ' projesi sona yaklaşıyor.


Cordella Kartal'da 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katlı daire tipleri olmak üzere toplamda 215 daire bulunmaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, saunalar, çocuk oyun alanları, Migros Market, Cafe&Restaurant, kapalı otopark ve güvenliğiyle de eksiksiz bir sosyal donatıya sahip.


Sahil yolu ve E5 arasında Çanakkale Caddesi üzerinde bulunan Cordella Kartal'da, Sahil Yolu, Marmaray, Metro ve Deniz Otobüsü İskelesi yalnızca birkaç dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı 15 dakika mesafede yer alıyor.


Merkezi Lokasyonu ve Kartal'da yeni yapılan dünyanın en büyük Adliye Sarayı'na yakınlığı ise evinizin gün geçtikçe daha da değerli hale gelmesine...