04 / 05 / 2024

Çorlu Adliyesi Savcılık Binası

Çorlu Adliyesi Savcılık Binası

Tekirdağ Çorlu'da yer alan 10 adet arazi, ahşap ev, kerpiç ev ve dükkan Çorlu Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından açık satışa sunuluyor...

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

Ev sahibinin IBAN oyunu bozuldu! Kiracılara müjde: Savcılık 'iyi niyetli değil' dedi! 

İstanbul Ümraniye'de bir ev sahibi, "Sözleşme bitti" diyerek banka hesabını kapattı. Kiracı ev sahibinin başka bir IBAN'ını bularak kirayı ödedi. Ev sahibi, "IBAN'ımı ele geçirdi" diyerek şikayetçi oldu. İşte dikkat çeken o savcılık kararı...

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İşte deprem gerçeği! Karot örnekleri alındı, savcılık harekete geçti!

Türkiye’ye yüzyılın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yıkılan binalarda inceleme başlatıldı. Karot örnekleri alınan binalar hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

Çorlu Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Çorlu Belediye Başkanlığı, Çorlu ve Ergene İlçelerinde yer alan 7 arsa ve 1 tarlayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Savcılıktan Dumankaya ailesinin maaş talebine ret!

TMSF yetkililerinin kayyum olarak atandığı Dumankaya İnşaat firmasının eski sahibi ve ortaklarının, geçimlerini sağlayamadıkları gerekçesiyle savcılığa maaş bağlanması talebinde bulundu. Savcılık şüphelilerin taleplerini reddetti.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?

Çorlu Mezbahası açılıyor!

Sağlık İşleri daire Başkanlığına bağlı Çorlu Mezbahasında incelemeler yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak mezbahanın onarım ve bakımlarının yapıldığını söyledi...

Çorlu Adliyesi Savcılık Binası Haberi

Çorlu Adliyesi Savcılık Binası

Çorlu Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından açık satışa sunulan gayrimenkullerin satışı Çorlu Adliyesi Savcılık Binası Asliye Ceza Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.


Tekirdağ Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi, Kemalettin Mahallesi, Silahtarağa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin değeri 10 bin TL ile 605 bin TL arasında değişiyor. 


Toplam değeri 982 bin 295 TL olan gayrimenkullerin satış tarihi 4 Şubat 2013 tarihinde saat 09:40 ile 12:10 arasında yapılıyor.


Gayrimenkullerin ikinci açık satışı ise 14 Şubat 2013 tarihinde...