28 / 04 / 2024

Çorlu Belediyesi geri dönüşüm projesi

Çorlu Belediyesi geri dönüşüm projesi

Çorlu Belediyesi başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması çerçevesinde şehrin belirli noktalarına şişelerin atılacağı cam kumbara şişeler yerleştirdi. Atık cam şişelerin toplanacağı bu kumbaraları gören vatandaşlar yapılan çalışmayı takdir etti...

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çorlu Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çorlu ve Ergene ilçelerinde yer alan 18 arsayı 9 milyon 448 bin TL'ye satıyor...

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Çorlu Belediyesi geri dönüşüm projesi Haberi

Çorlu Belediyesi geri dönüşüm projesi


Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi, başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması ile cam şişeleri geri dönüşüme kazandırıyor.


Çorlu Belediyesi başlattığı atık cam şişeleri toplama çalışması çerçevesinde şehrin belirli noktalarına şişelerin atılacağı cam kumbara şişeler yerleştirdi. Atık cam şişelerin toplanacağı bu kumbaraları gören vatandaşlar yapılan çalışmayı takdir etti.


Atık şişelerin toplanacağı kumbaraların sayısının Çorlu'da artması gerektiğini belirten vatandaşlar, Çorlu'da bulunan diğer mahallelere de kumbaralardan konulması gerektiğini dile getirdi. Çevrenin korunması ve geri dönüşüm konusunda önemli çalışmalara imza atan Çorlu Belediyesi yapmış olduğu bu çalışma ile ekonomiye de katkıda bulunacak.



Pirsus...