29 / 04 / 2024

Çorlu Deri OSB icradan satılık

Çorlu Deri OSB icradan satılık

Çorlu 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkardı. 15 Kasım'da ihale edilecek fabrikaların toplam satış bedeli 11 milyon 151 bin 971 TL olarak belirlendi.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

Çorlu'daki boş parseller atıl durumdan kurtulacak!

Çorlu Deri İhtisas OSB, karma statüye geçti. Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman, boş parsellerin atıl durumdan kurtulacağını söyledi.

İstanbul Deri OSB'de 3 arsa ve 20 imalathane satışta!

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çorlu Deri OSB'de icradan 11.1 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Çorlu 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkardı. 15 Kasım'da ihale edilecek fabrikaların toplam satış bedeli 11 milyon 151 bin 971 TL olarak belirlendi.

RKC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RKC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Yılmaz, Celal Öztürk, Kubat Öztürk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Tuzla, Deri OSB Mahallesi, Tuşe Sokak'ta kuruldu.

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Bor Karma OSB, altyapısını güçlendiriyor!

Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayicilerin, ihtiyaçları doğrultusunda OSB'ye basınç düşürücü istasyonlar ve OSB içi dağıtım şebekesinden oluşan yaklaşık 5 milyon TL maliyetle doğalgaz dağıtım tesisi kurulacak.

Uşak Deri OSB revizyon imar planının onayı için işbirliği!

Düzenli şehirleşme ve sanayileşme amacıyla Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesinin imar planlarının en kısa sürede onaylanması için; Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Uşak Deri (Karma) OSB Yönetimi işbirliği yapıyor.

Çorlu Deri OSB'de icradan 3 milyon 202 bin TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi'nde 1.649,00 m2'lik deri fabrikası Çorlu 3. İcra Dairesi tarafından 4 Haziran günü 11:00 ile 11:05 arasında ihaleye çıkıyor.

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

Çorlu Deri OSB icradan satılık Haberi

Çorlu Deri OSB icradan satılık

T.C. ÇORLU 2. İCRA DAİRESİ 2015/626 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO’LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Tekirdağ İl, Ergene İlçe, 896Ada No, 8 Parsel No, Marmaracık Mahallesi, Çorlusuyu Karşısı Mahalle/Mevkii, 1 bodrum, 1 zemin, 3 normal katlı betonarme fabrika binası ve arsası Bağımsız Bölüm

Adresi: Tekirdağ il, Ergene İlçe, Marmaracık Mahallesi, Çorlusuyu Karşısı Mevkii, 896 Ada, 8 parsel 

Yüzölçümü: 1.669,00m2 

Arsa Payı: TAM

İmar Durumu: Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi İmar Plam’na istinaden; ayrık nizam, ön bahçe mesafesi 8m, arka bahçe mesafesi 7 m, yan bahçe mesafesi 7 m, sanayi bölgesi imarlı, TAKS:0.50, KAKS:1.5, hmax:12,50 m (yüksekliği 3 metreyi geçmeyen kurutma katlarına izin verilmektedir ve bu yükseklik hmax=12,50 mt’ nin haricindedir) imar yapılaşma şartına tabidir.

Kıymeti: 5.573.379,20 TL 

KDV Oranı: % 18

Kaydındaki Şerhler: 

1-T.iş...