01 / 07 / 2024

çorlu iş oteli

çorlu iş oteli

ÇORLU, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri. Trakya’da İstanbul’un ardından en büyük nüfusa sahip ikinci şehri yıl boyunca iş amaçlı seyahat eden çok sayıda turisti ağırlıyor.

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

Çanakkale ve Çorlu için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ve Çorlu illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

TOKİ 50 bin konut Çorlu Nusratiye 2019 kura çekilişi yarın!

TOKİ 50 bin konut Çorlu Nusratiye 2019 kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 500 adet konut bulunuyor.

Nöbetçi noter uygulaması Çorlu'da başladı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Adalet Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliği'nin uygulaması kapsamında "Nöbetçi Noter" hizmeti veriliyor.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

çorlu iş oteli Haberi

çorlu iş oteli

ÇORLU, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri. Trakya’da İstanbul’un ardından en büyük nüfusa sahip ikinci şehri yıl boyunca iş amaçlı seyahat eden çok sayıda turisti ağırlıyor. Şehirde iş oteli ihtiyacı elbette önemli bir konu. Bu ihtiyacı karşılamak için Hilton Garden Inn Çorlu açıldı. İş amaçlı seyahat edenler için uygun olan otel, Çorlu ve Çerkezköy Sanayi Bölgeleri ve Avrupa Birliği Serbest Bölgesi gibi önemli sanayi ve iş merkezlerine yakın bir konuma sahip.


Şehir merkezine iki kilometre uzaktaki otelden bölgedeki termal tesislere, restoran ve turistik merkezlere erişim de kolay. Ayrıca E5 otoyolu ve Çorlu Havaalanı sayesinde otelden İstanbul’a kolaylıkla gidilebiliyor. Otel misafirleri ücretsiz wi-fi bağlantısından ve 24 saat açık iş ve fitness merkezinden yararlanabiliyor. Dört toplantı odası bulunan otelde 690 metrekarelik modüler toplantı...