16 / 05 / 2024

çorum altyapı projeleri

çorum altyapı projeleri

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parkta incelemelerde bulundu..

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

TOKİ'den Çorum'a 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Oğuzlar 106 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Çorum Oğuzlar'a 106 yeni konut müjdesi!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

çorum altyapı projeleri Haberi

çorum altyapı projeleri

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Çorum'un çehresini değiştirecek olan projeleri yakından takip ediyor. Yapımı devam eden Buhara Kültür Merkezi, Yeni Terminal, Kentsel Dönüşüm Projesi, Nikah Sarayı, Kültür Sitesi yerine yapılan park, Vilayet Parkı, Engelli Eğitim Merkezi gibi inşaat çalışmalarını sıklıkla ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Külcü, çalışmaların zamanında ve projeye uygun şekilde tamamlanması için uyarılarda bulunuyor.


BİLGİLER ALDI 


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parktaki çalışmaları inceleyen Külcü, müteahhit firmadan bilgi aldı. Çalışmaların zamanında bitirilmesi talimatını yineleyen Başkan Muzaffer Külcü, Çorum'un bu çalışmalarla birlikte bambaşka bir hüviyete bürüneceğini dile getirdi. Başkan Külcü, inşaat çalışmaları yürütülen tüm projelerin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özgün projeler olduğunu vurguladı. Park, altyapı, asfalt...