28 / 04 / 2024

Çorum Uğurludağ konut projesi

Çorum Uğurludağ konut projesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Borçlanarak mülk almak kazandırır mı? Uygun faizli konut kredisi gelirse kaçırmayın!

Yeni bir ev alacaklar 'Şu an konut kredisi kullanmak mantıklı mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 11,5 bin takipçili Hilmi Bozdağ isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha yeni tarih belli oldu! 151 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Uğurludağ projesinde yer alan 151 konutun ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

Kredi ve mevduat faizleri uçtu: Konut ve taşıt kredi faizleri düştü!

Kredi ve mevduat faizleri arttı. 6,4 puanlık tarihi yükselişle yüzde 52,97’ye çıktı. Konut ve Taşıt Kredisi faizlerinde ise düşüş dikkat çekti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ’den Konya Tuzlukçu'da ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Tuzlukçu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Tuzlukçu'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Tuzlukçu'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Tuzlukçu sosyal konut projesi... 

Konut projesinde kimsenin görmediği ayrıntı! 850 bin liralık eve 8 milyon ödenecek

İBB Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın detaylarını duyurduğu sosyal konut projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurt, barınma ve kira krizinin sadece konut üreterek çözülemeyeceğini söyleyerek, enflasyonla birlikte yapılan yatırımın maliyetinin artabileceğini ifade etti.

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Çorum Uğurludağ konut projesi Haberi

Çorum Uğurludağ konut projesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde partililere seslendi. Ceylan, “Bu coşku ile birlikte 31 Mart'ta da sandıkları patlatacağız" diye konuştu.

12 milyonluk konutlar
Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi veren Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını, 12 milyonluk konutlar inşa ettiklerini söyledi. Ceylan, “Bu ne demek oluyor; yemezsen, yedirmezsen millete hizmet ediyorsun. Bu konutlar bitsin, yine nereye isterseniz aynı şekilde oraya da bir konut inşa etme sözünü veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Her iki ilçe ziyaretinde de özellikle çocuk ve yaşlılar ile yakından ilgilenen Ceylan, “Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Yaşlılarımız ise bizleri geçmişidir. Onların birikimleri ve tecrübeleri bizler için önemlidir. Hükümet olarak bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle her zaman çocuk ve...