16 / 05 / 2024

Coşku Altuğ kimdir

Coşku Altuğ kimdir

Mimar Coşku Altuğ kimdir? Mimar Coşku Altuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Coşku Altuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Coşku Altuğ..

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Teksoy kimdir?

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Kuşadası Güvercinada'ya görkemli açılış!

Kuşadası Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan Güvercinada, Kuşadası'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümünde binlerce Kuşadalı'nın katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!

Ispartakule de daha önce 7 yıl bölge projelerinin satışını yapan son 2 yıldır ise Bizim Grup Gayrimenkul olarak faaliyet gösteren ekip büyük bir coşku ve kalabalık bir topluluk ile Merkez ofisinin açılışını yaptı.

Altındağ Visoko Kültür Merkezi açıldı!

Altındağ Belediyesi’nce Bosna Hersek’in merkezindeki Visoko kentine yaptırılan dev yatırım coşku dolu bir törenle açıldı. Altındağ Visoko Kültür Merkezi’nin açılış töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Girişimciler Eski Antakya Evleri'ni restore etti!

Çok sayıda cesur girişimci, yıkılmaya yüz tutmuş eski Antakya Evlerini özverili çalışmalar sonucunda tekrar ayağa kaldırdı, bu değerlerimizi cafe, restoran, eğlence mekanı olarak değerlendirerek canlandırdı, coşkusuna coşku kattı.

Coşku Altuğ kimdir Haberi

Coşku Altuğ kimdir

Coşku Altuğ kimdir?

Coşku Altuğ, 21 Kasım doğumlu. Coşku Altuğ, Ankara Bilkent Üniversitesi mezunu.


Coşku Altuğ, 1996 - 1999 yılları arasında Interior Architect firmasında Eren Talu ile çalıştı. 2000 yılında ise Elif Pekin ile birlikte PAO Mimarlık'ı kurdu.


Coşku Altuğ, 14 yıldır çalışmalarına PAO Mimarlık ile devam ediyor.


PAO Mimarlık..

2000 yılında Coşku Altuğ ve Elif Pekin ortaklığında İstanbul'da kurulan mimarlık ofisi. 


Tel: 0 212 245 10 62 

Faks: 0 212 245 11 69 

[email protected]


Elif Pekin...