25 / 08 / 2024

Coşkun Çağlar

Coşkun Çağlar

CCA Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 2 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, Coşkun Çağlar Müdürlüğü 'nde, Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Coşkun Sabah: Krizde kiralarımdan feragat ettim! 

Coşkun Sabah, koronavirüs krizinde kiralarından vazgeçtiğini açıkladı. Sabah, 40 senedir 10'dan fazla gayrimenkul satın aldığını söyleyerek, "Gerekirse birini satar geçinirim" dedi...

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Coşkun Çağlar Haberi

Coşkun Çağlar

CCA Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015'te, Coşkun Çağlar Müdürlüğü'nde kuruldu.


CCA Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-Her türlü mimarlık hizmetleri  vermek,şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. B-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. C-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. Ç-Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. D-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel...