30 / 04 / 2024

Costa de la Calma villa

Costa de la Calma villa

İspanya’nın Balear Adaları söz konusuysa, "Lüks" deyince akla ilk gelenin İbiza olması normal(di). Zira bir süredir Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor. Ada hızla İspanya’nın en pahalı noktalarından birine dönüşüyor.

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'nın farklı ilçelerinde yer alan toplam 17 adet parselinin değeri tek tek açıklandı. Peki hangi parselin toplam değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

ABD'de inşaat izni sayısı yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de verilen inşaat izni sayısı ise Kasım ayında aylık bazda yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunları bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları için yeni ilanlar da peş peşe yayımlandı. Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla 1 milyon 631 bine yükseldi ve beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de üretici enflasyonu Mayıs'ta yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalırken, yıllık bazda yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

ABD'de konut başlangıçları yüzde 2,2 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Nisan ayında yüzde 2,2 artışla 1 milyon 401 bine yükselirken, beklentilerin biraz üzerinde geldi.

Muğla Seydimeker'de taksitle imarlı arsa fırsatı! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Seydikemer'de yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

ABD'de yeni konut satışları Mart'ta yüzde 9,6 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Mart ayında aylık yüzde 9,6 artışla 683 bine yükseldi ve beklentilerin üzerine çıktı.

Costa de la Calma villa Haberi

Costa de la Calma villa

“Hareketli partiler, şampanya ve süperyatlar” denince, akla ilk gelen Balear Adası, İbiza. Mayorka ise bunlardan tamamen farklı. Yaz sezonu burada, antik kalelerin ve manastırların avlularında ya da taştan yapılmış muhteşem sarayların ve çiftlik evlerinin kapalı kapılarının ardında geçiyor.


Evet, İbiza parlıyor; emlak şirketi Engel & Völkers’e göre, yabancılara emlak satışında geçen yıl büyük kız kardeşine (Mayorka) yaklaşık 1 milyar euro'luk fark attı. Ama İspanyol gayrimenkul değerleme şirketi Tinsa’nın yeni raporuna bakılırsa, parasal açıdan gerçekten doğru pozisyonda olan yer, İspanya’daki en pahalı 10 sahil beldesinden beşine sahip olan Mayorka.




Tramontana Vadisi'ne bakan bu malikane dış mekanda Akdeniz usulü bir hedonizm vaat ederken, içerisi klasik zevkleri koruyor.



Tuhaf, ama 140 çekici sahil yeri listesinde İbiza yer almıyor. Oysa Mayorka’daki havalı Puerto Portals’ın bulunduğu...