07 / 05 / 2024

costal Çınarlık Tatil Köyü

costal Çınarlık Tatil Köyü

Samsun’da turizmi canlandırmak için her fırsatı değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy sınırlarında bulunan Costal’da tatil köyü inşa edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

800 TL'ye 3 günlük tatil fırsatı! 18 ve 30 yaş aralığındaki gençler bu fırsatı kaçırmayın!

Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı. İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

9 günlük tatil öncesi müjdeli haber! Toplu taşımalar hangi günlerde ücretsiz olacak?

Kurban Bayramı'nda İstanbul genelinde toplu taşıma ücretsiz olacak. Peki 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplu taşımalar toplam kaç gün ücretsiz olacak? İşte detaylar...

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Marmara Adası sakinleri mera alanlarının kiralanmasına isyan etti!

Balıkesir’e bağlı Marmara Adası’nın Çınarlı Köyü’nde yaklaşık 65 yıldır hayvancılık yapan Hacı Remzi Kavran mera alanlarının kiralanmasına isyan etti...

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

Kiralık tatil evleri otellerin yerine geçecek!

Tatil evlerinin kontrolsüz gelişiminden korktuklarını söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, sahil kesiminde turistlerin talep gösterdiği bölgelerde ikinci konutların hızlı şekilde geliştiğini söyledi.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

costal Çınarlık Tatil Köyü Haberi

costal Çınarlık Tatil Köyü

Yerli ve yabancı turistlerin şehir stresinden uzakta bir tatil geçirmelerine imkan sağlayacak ve Samsun’un tanıtımına katkı verecek olan “Çınarlık Tatil Köyü”, 53 bin metrekare alan içerisine inşa edilecek.


Bölgede bulunan kaçak yapıların yıkılarak tatil köyü yapılması çalışmalarına başlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Coşkun Öncel, “İlimizde turizmin gelişmesi, yerli ve yabancı turistlerin şehrimize çekilmesi için birçok ilçemizde turizm odaklı projeler gerçekleştiriyoruz. Turistik tesislerin arttırılması için yaptığımız projeler içinde yer alan Çınarlık Tatil Köyü projemiz de onlardan birisidir. Burada Samsun’a yakışacak bir tesis kuracağız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Adı tatil köyü olunca sadece yaz aylarında kullanılacağı düşünülüyor. Biz burayı kış aylarında da rehabilitasyon merkezi olarak vatandaşların hizmetine açacağız. Bu yüzden sadece yaz aylarında kullanılacak sezonluk bir yatırım olmayacak. Proje hayata...