17 / 05 / 2024

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi adres

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi adres

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Taçyıldız tarafından kuruldu.

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayaz Adalı tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Bireysel Emeklilik'te yeni sistem netleşti! Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz!

Bireysel Emeklilik Sitemi'nde yeni dönemle ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlanarak netleşti. Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz! İşte detaylar...

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksoy tarafından kuruldu.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi adres

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Taçyıldız tarafından kuruldu.

Çözüm Hafriyat Ve İş Makineleri Kiralama Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Ekskavatörler, dozerler, deliciler, bekolu yükleyiciler, arazi kamyonları, kompaktörler, vinçler gibi iş makinelerini ve bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalatını, ihracatını yapmak. 2) Her türlü moloz Kaldırma, bina yıkımı, bahçe düzenleme, yol yapımı, kanal açma, her çeşit hurda ve hafriyat işleri ile kazı işlerini yapmak. Proje ve etüt hizmetleri sunmak. 3) Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt...