29 / 04 / 2024

CRİF ve Dun Bradstreet Fortune 500

CRİF ve Dun Bradstreet Fortune 500

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş (TÜPRAŞ), Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği "Fortune 500"de, 39 milyar 722 milyon liralık net satışla ilk sırada yer aldı.

Meclis'te fahiş kira tartışması! Orta sınıf ve beyaz yakalılar kiralarını ödeyemeyecek halde!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tartışmalara neden olan fahiş kira bedelleri, Meclis gündemine de geldi. Milletvekilleri fahiş kiralar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Her ay faturasını düzenli ödeyenlere destek! PTT şubelerinden bu yardımı alabilirsiniz!

Her ay evine gelen elektrik faturasında ad soyadı yazanlar için destek müjdesi verildi.  Elektrik tüketim desteğini Aile Bakanlığı’na bağlı olan vakıf ve e-devlet üzerinden alabilirsiniz. Fatura üzerinden verilecek destek miktarları ne kadar? Detayları haberimizin geri kalanında…

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı fiyatı ne kadar? 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce4T618EX Kombi No Frost Buzdolabı, yiyeceklerin ilk günkü gibi taze ve sağlıklı kalmasını sağlar. Sahip olduğu teknolojiler sayesinde küf ve bakteri oluşumuna geçit vermez. Hoce4T618EX Kombi Buzdolabı, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fvr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hanıeh Kadkhodaeı, Hosseın Imanı, Masoumeh Seıf ve Yatebeh Moharamıpılehrood ortaklığında kuruldu.

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.

Eskif Grup İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskif Grup İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Abdulhamıd Eskıf ve Mahmoud Eskıf ortaklığında kuruldu.

Five Stars İnternatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fıve Stars Internatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar’da  20  milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün devrettiği gayrimenkuller TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından vakıf ve derneklere tahsis edilen veya devredilen gayrimenkullere ilişkin soru önergesi verdi. 

Konutta yüzde 1 ve yüzde 8 KDV oranı tarihe mi karışıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde konut sektöründe yaşanan sorunları kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Konut sektöründe inşaat sınıfı ve eşik değer problemi' başlıklı yazısı...

Rehla Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rehla Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Mahmood I Ibrahım,  Abdullah Maher    Nsaıf  ve Ameerah Jumaah Arkawazı tarafından kuruldu.

CRİF ve Dun Bradstreet Fortune 500 Haberi

CRİF ve Dun Bradstreet Fortune 500

CRİF ve Dun & Bradstreet (D&B) A.Ş'nin katkılarıyla hazırlanan, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği ve bu yıl sekizincisi düzenlenen "Fortune 500 Türkiye" araştırmasının sonuçları düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.


Toplantıda verilen bilgilere göre TÜPRAŞ, 2014 yılında net satışı bir önceki yıla göre yüzde 3,3 azalmasına rağmen liderliği kaptırmadı. Şirketin 2014 yılındaki net satışı 39 milyar 722 milyon lira olarak gerçekleşti.


Listede, TÜPRAŞ'ı 37 milyar 464 milyon liralık net satış geliriyle BOTAŞ, 32 milyar 946 milyon liralık net satış geliriyle de OMV Petrol Ofisi izledi. Net satış gelirini 24 milyar 157 milyon liraya çıkaran Türk Hava Yolları ise dördüncü sırada yer aldı. 


Türkiye Elektrik İletim A.Ş'nin 22 milyar 593 milyon liralık net satış geliri ile beşinci sırada yer aldığı listede, 20 milyar 901...