17 / 05 / 2024

Cubo Boya avrupa hedefi

Cubo Boya avrupa hedefi

Cubo Boya, Avrupa'da pazar payını artırırken marka avantajını yaşamak için bu dev pazarda satın alacak şirket arayışına girdi. Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Ergün, "Gözümüze kestirdiğimiz şirketler var" açıklaması yaptı.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Yılda 2.5 milyon ev boya ile yenileniyor!

Türkiye'de 20 milyonluk bir konut stoku bulunuyor ve her yıl 2.5 milyon konutun boyanması gerekiyor. AVRUPA devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor.

Kentsel dönüşümle boya yenileme işleri öteleniyor!

Dünyada 100 milyar doları aşan toplam boya pazarı 2030 yılında Çin ve Hindistan etkisiyle Asya’da parlayacak. Boya pazarının yüzde 50’den fazlasının Asya’da yaratılması beklenirken, Türkiye ise Avrupa’dan daha fazla büyüme kaydedecek.

Türkiye boya pazarı 2 milyar doları aştı!

Türkiye boya pazarı 2 milyar doları aştı. Avrupa devleri küçülürken büyümeye devam eden Türk boya sektörü, son teknolojiyle üretilen ürünlerini İstanbul'da gerçekleştirilen 'Paintistanbul 2014'te bütün dünyayla paylaştı.

Cubo Boya, Avrupa'da şirket satın almak istiyor!

Cubo Boya, Avrupa'da pazar payını artırırken marka avantajını yaşamak için bu dev pazarda satın alacak şirket arayışına girdi. Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Ergün, "Gözümüze kestirdiğimiz şirketler var" açıklaması yaptı...

Cubo Boya, Avrupa'da şirket satın almak istiyor!

Cubo Boya, Avrupa'da pazar payını artırırken marka avantajını yaşamak için bu dev pazarda satın alacak şirket arayışına girdi. Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Ergün, "Gözümüze kestirdiğimiz şirketler var" açıklaması yaptı.

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için geri sayım yapıyor!

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için hazırlık yapıyor. BOSAD ve CNR işbirliği ile Ekim ayında düzenlenecek paintistanbul'a Avrupa ve Ortadoğu'nun yanı sıra Hindistan ve Çin'den de firmalar katılacak.

Ahmet Faik Bitlis: Türkiye boya sektörü Avrupa'da 4. sırada!

BOSAD Başkanı Ahmet Faik Bitlis yaptığı açıklamada, büyüme konusunda önemli bir performans gösteren ve dünya payı artan boya sektörüne yabancı şirket ilgisinin devam ettiğini söyledi

Paintistanbul ile Avrupa üçüncülüğüne koşuyor!

Son yıllarda özellikle ihracattaki başarılı performansı ile dikkat çeken Türk boya sektörü, 3 milyar doları aşan büyüklüğü ile Avrupa’nın en büyük 3’üncü sektörü olma yolunda hızla ilerliyor.

Ahmet Faik Bitlis : Türk boya sanayii 3 milyar dolara ulaştı!

Türk boya ve hammaddeleri sektörünün ayrı bir sektör olduğunu söyleyen Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Faik Bitlis, Türk boya pazarının Avrupa'nın ilk beş pazarı içinde bulunduğunu belirtti.

Filli Boya CERN'e yolculuk yaptı!

Ülkemizde renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, rengin gerçekte ne olduğunu anlamak ve nasıl oluştuğunu izlemek için bilimsel bir yolculuğa çıktı. Tüm dünyada bilimin merkezi olarak kabul gören Avrupa Parçacık Fiziği Laboratuvarı / CERN’e düzenlenen bu ça

Türkiye'de boya sektörü 2.5 milyar dolara çıktı!

Boya Sanayicileri Derneği'nin (BOSAD) son verilerine göre Türkiye, yıllık 850 bin tonluk kapasitesi ve 2.5 milyar dolarlık piyasa değeri ile Avrupa'daki altıncı büyük boya üreticisi ülke konumunda

Emin Bağcı: AVM'ler Avrupa'daki kuralları uygulasın

İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı, AVM'lerin Avrupa'daki kuralları uygulması gerektiğini söyledi

Cubo Boya avrupa hedefi Haberi

Cubo Boya avrupa hedefi

Azerbaycan ve Türkmenistan devlet başkanlarının saray ve konutlarında da boyaları kullanılan Cubo Boya,"Avrupa ülkelerinde şirket satın almak işin arayışlara başladı. 


Cubo Boya'nın 20 yıl önce Antalya'da kurulduğunu belirten Başergün Boya ve Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Ergün, "Firmamız kendini sürekli yenileyerek büyüdü.ve Akdeniz Bölgesi'nde tanınır hale geldi. İnşaat ve sanayi boyaları, yapı kimyasalları, ısı yalıtımı (montolama) EPS ve iç cephe tavan kaplaması ve kartonpiyer sistemleri üretimi yapıyoruz" dedi. 


Avrupalı buraya yatırıma gelirken biz de oradan pay alıyoruz


Geçen yıl 1,5 milyon dolar ihracat yapan Cubo Boya'nın bu yıl sonu ise 2,5 milyon dolarlık ihracat hedeflediklerini anlatan Ergün, şöyle devam etti: "Markalaşmaya ağırlık İhracata ağırlık verdiklerini, Kuzey Afrika ülkeleri ile Avrupa pazarında yeni arayışlar içinde olduklarını aktaran Ergün, "Irak ve Suriye'ye ihracatımız vardı....