13 / 05 / 2024

Çubuk Terminali

Çubuk Terminali

Çubuk - Ankara arasında çalışan otobüslerin hareket noktası olarak kullanılan Atatürk Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 'nde yer alan otobüs terminali, Barbaros Mahallesi Ayasofya Caddesi 'ne taşındı.

Soma Otobüs Terminali açıldı!

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, yapımı tamamlanan Soma Otobüs Terminali, düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıldı.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

Giresun Şehirlerarası Otobüs Terminali yenileniyor!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapımı devam eden yeni düzenleme çalışmalarını inceledi, terminalin kente yakışır hale getirileceğini söyledi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali Temmuz'da hizmete giriyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatını inceledi. Heyetin ziyareti Sosyal Medya üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali bitme aşamasında!

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, burada yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Simani Mahallesinde yaptırılan Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (Otogar) bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Kotoka Uluslararası Havalimanı 3. Terminali temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama ile Kotoka Uluslararası Havalimanı 3. Terminali inşaatının temel atma törenine katıldı.

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Aydın'ın Çine ilçesinde eski otogar alanına yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Özlem Çerçioğlu, temelini attıkları otogarın ekim ayında ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temeli 22 Şubat'ta atılacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temel atma töreni 22 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de Hamitabat Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı numara 84 adresinde gerçekleştirilecek.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi kapatılıyor!

Şirinevler Minibüs Terminali Zemin Altı Otopark İnşaatı çalışmaları nedeniyle Şirinevler Minibüs Terminali E-5 Üst Geçidi yarından itibaren geçici olarak hizmet dışı kalacak. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Bursa Otobüs Terminali'ne Modern Cami yapılacak!

Bursa’nın kalite kenti olması yolunda tüm mekanları en güzel şekilde dizayn eden Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ Şehirlererası Otobüs Terminali’ne cami kazandırmak için düğmeye bastı.

Çubuk Belediyesi 2015'te 22 bin 223 ton asfalt döktü!

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılında da asfalt ve kaldırım çalışmalarını kesintisiz sürdürerek bir yılda 22 bin 223 ton sıcak asfalt sererken, 15 kilometre de yeni yol yaparak yılı tamamladı.

Ankara Çubuk Şehir Stadı ocakta ihaleye çıkıyor!

Çubuk'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak Çubuk Şehir Stadı'nın ihalesi ocak ayında yapılacak. Bir süredir çeşitli nedenlerle başlanamayan stat projesinde sona gelindi.

Çubuk Terminali Haberi

Çubuk Terminali


Belediye Başkanı Lokman Özden, belediye tarafından hazırlanan terminal alanın otobüsler tarafından bugünden itibaren kullanılmaya başlanılacağını söyleyerek, yeni terminal alanından hareket eden otobüslerin yine daha önceki güzergahları takip ederek ulaşımı sağlayacaklarını belirtti.


 Özden, "Mevcut terminal alanı, pazar yerine bitişik olması ve merkezde kalması nedeniyle burada çok yoğun bir şekilde trafik yoğunluğu yaşanmaktaydı. Bu nedenlerden dolayı otobüs terminalini Barbaros Mahallesindeki Ayasofya Caddesinde bulunan bölgeye taşıdık. EGO ile gerekli görüşmelerin yapılmasının ardından bugünden itibaren EGO ve özel halk otobüsler yeni terminal alanından hareket edecekler" dedi.


Yeni terminal alanın otobüs ring hattına en uygun bölge olduğunu ifade eden Özden, "Belediyemiz Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri tarafından dinlenme ve ihtiyaç birimleri ile park alanlarının yapıldığı yaklaşık 5 bin metrekare terminal alanı, merkezden 1250 metre uzaklıkta...