27 / 04 / 2024

Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin

Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Adana Çukurova'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 300 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı tarafından K. Ocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşen ihalenin satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

Çukurova Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Çukurova Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Çukurova Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi, K.Ocağı Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çukurova 100. Yıl Mahallesi'nde 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi, K.Ocağı (100. Yıl) Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek..

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi'nden 6 bin metrekarelik arsa satışa sunuluyor. Arsa için ihale 21 Şubat'ta yapılacak..

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa, kapalı teklif usulü ile 10 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin Haberi

Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu Verimli bir gezi yaptıklarını belirten Başkan Çetin 'İspanyollar çevre, tarih, sanat ve futbol ile dünya markası Barselona şehrini yaratmışlar. Özellikle çevre ve kentsel dönüşümle ilgili farklı ve güzel projelerle yurda dönüş yaptık" dedi. 


Barselona'da üç gün boyunca temaslarda bulunduklarını anlatan Çetin, şu değerlendirmeyi yaptı: "Barselona'da marka şehir yaratıldığını yerinde gördük. Meclis üyelerimizle son gün şehrin mimari ve tarihsel dokusunu gezerek İspanyol mimarların 100 yıl önce atık demirlerden yaptıkları ve hala kullanılan sokak lambalarını, daha birçok katı atığın geri dönüşümle şehre kazandırıldığını, her bulvar ve caddenin kesiştiği noktalardaki meydanların şehri nasıl rahatlattığını gördük" Çetinin verdiği bilgiye göre; Barselona Sular İdaresi'nin daveti üzerine gerçekleşen...