05 / 05 / 2024

Cumali İbiş

Cumali İbiş

Atlantik Konut Satış İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Şahap Güler, Cumali İbiş, Harun Laçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Euro üzerinden satışa çıktı! New Holland TC Serisi Biçerdöverler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 süper fiyata! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold alımlarında 4000+1500  ve Galaxy Z Flip4 alımlarında 2500+500 TL değerinde indirim sağlıyor. Ayrıca çoklu değişim programı ile 35 bin lira ile 12 bin 200 lira arasında değişim imkanları sunuyor. İşte kampanya şartları

İstanbul'un paha biçilemeyen arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde neler oluyor? Son dakika! 

İstanbul'un paha biçilemeyen arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat devam ediyor. İşte arazideki son durum...

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.

Biçerova İltisak Hattı projesi TBMM'de!

Biçerova İltisak Hattı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Buğra Biçer tarafından kuruldu.

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Afyonkarahisar’da devlet müzesi satılıyor! 45 milyon TL değer biçildi!

Afyonkarahisar’daki müze ‘sahibinden' de satışa çıkarıldı. Arsaya, 45 milyon TL fiyat biçildi. Önemli eserlerin bulunduğu müze satış gerçekleşirse tahliye edilecek. 

Cumali İbiş Haberi

Cumali İbiş

Atlantik Konut Satış İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Şahap Güler, Cumali İbiş, Harun Laçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Atlantik Konut Satış İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat tahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Atlantik Konut Satış İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi,...