27 / 04 / 2024

Cumhur Reşit Kuzgun kimdir

Cumhur Reşit Kuzgun kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Cumhur Reşit Kuzgun kimdir? Cumhur Reşit Kuzgun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Çevre Koruma Müdürü İşte Cumhur Reşit Kuzgun...

İsviçre Sismoloji Servisi'nden açıklama: İstanbul depremi önceden bilinebilir mi? Deprem etkileri neden farklı?

Eşit derecede güçlü depremlerin etkilerinin farklı olmasının sebepleri merak ediliyor. İsviçre Sismoloji Servisi'nin müdür yardımcısı Florian Haslinger, depremlerle ilgili konuştu ve açıklamasında İstanbul depremine de değindi. 

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

BES'te reşit olmayan katılımcılar arttı!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) uygulamasında 18 yaş altı katılımcı sayısı 552 bin kişiyi aştığını açıkladı.

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Özkan tarafından kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Kayem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Reşit Karakuş tarafından kuruldu.

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çoban ve Reşit Yasin Yaşar ortaklığında kuruldu.

Trix İnşaat Taahhüt Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trix İnşaat Taahhüt Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reşit Yürekli tarafından kuruldu.

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Cumhur Reşit Kuzgun kimdir Haberi

Cumhur Reşit Kuzgun kimdir

Cumhur Reşit Kuzgun kimdir?

Cumhur Reşit Kuzgun, 1981 yılında İstanbul Beyoğlu'nda doğdu. İlk, orta ve liseyi sırasıyla ; Dr. Tevfik Sağlam 

İlkokulu, Sururi İlköğretim Okulu ve Kasımpaşa Lisesinde tamamladı. 


2005 yılında Karadeniz teknik üniversitesi Ordu ziraat fakültesi Bitkisel üretim bölümünde mezun oldu. 


2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde sözleşmeli mühendis olarak göreve başladıktan sonra sırasıyla Beyoğlu Bölge Şefliğinde Kontrol Mühendisliği ve Beyoğlu Bölge Şefi ve 2009 dan itibaren de Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü Eminönü Bölge Şefi olarak görev yapmıştır. 


Halen Çevre Koruma Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.


Görevleri

a) İstanbul Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde kalan denizlerde kirliliğe neden olan her türlü gemi ve deniz araçlarının denetimini, kontrolünü ve yasal işlemini yapmak,


b) Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde kalan deniz,...