29 / 04 / 2024

cumhurbaşkanı kararları tarsim

cumhurbaşkanı kararları tarsim

TARSİM tarafından 2021 yılında kapsama alınacak riskler, ürünler ve bölgeler ile prim desteği oranları belirlendi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere cep telefonu, bilgisayar ve Genç Kart müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve kabine kararlarını açıkladı. İşte detaylar...

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Taban fiyatı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası alınan bazı önemli kararları açıkladı. O kararların içinde çiftçinin beklediği haberler de yer alıyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Sınırlar değişecek

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Konya’daki Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölge milli park olarak belirlendi. Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan o imzaları attı! Acele olarak bugünden itibaren başlayacak

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararında bazı illerde acele kamulaştırma kararları verildi. Ayrıca Letonya vatandaşlarının Türkiye'de vizesiz kalış süresi uzatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

6 bakanlığın da aralarında yer aldığı çok sayıda atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni tedbirler!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından son kabine toplantısının ardından açıklanan, koronavirüsün ekonomiye etkisini hafifletmeye yönelik yeni tedbirler Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları ile hayata geçti.

Cumhurbaşkanı Kararlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar!

Bazı Bakanlar Kurulu Kararları ile Cumhurbaşkanı Kararlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar kapsamında tapu harçlarında vergi indirimi uzatıldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müzik üniversitesi kuracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

cumhurbaşkanı kararları tarsim Haberi

cumhurbaşkanı kararları tarsim

Alınan Karar kapsamında bitkisel ürünler için dolu ana riski ile birlikte fırtına, hortum, yangın, heyelan, deprem, sel ve su baskını, yaban domuzunun tarla ürünlerine, sebzelere ve çilek ürününe verdiği zararlar, pamuk ürününde hasat döneminde yağan yağmurdan kaynaklı miktar kaybı zararı ve ayçiçeği ürününde kuş zararı ek riskleri dolu paketi halinde verilecek.

Bu risklere ilave olarak, isteğe bağlı olmak üzere, açık alanda yetiştirilen meyveler ve yağgülü için don riski, meyve bahçeleri ile bağlarda dolu ağı, örtü ve destek (telli terbiye) sistemleri ile bu sistemlerin altında bulunan ürünler, meyve ağaçları, asmalar ve fidanlar için dolu ağırlığı ve taşıt çarpması riskleri, kiraz, incir ve üzüm ürünlerinde yağmur riski, altıntop, limon, mandalina, portakal ve üzüm ürünlerinde sıcak hava zararı riski ilgili genel şartlar ile...