21 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Korutürk

Cumhurbaşkanı Korutürk

1973 yılında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı tarafından Üsküdar Altunizade'de yaptırılacak olan 400 yataklı hastane ve huzurevlerinin temeli, Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk tarafından atılmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hedefini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika’da Türk-Amerikan İş Konseyi üyeleriyle buluştu. Amerika ile ticaret hacminde yakalanan artış eğiliminin sevindirici olduğunu söyleyen Erdoğan, "Fakat hedefimiz 100 milyar doları yakalamaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen yemekte konuştu. Bugüne kadar 200 bin deprem konutunun inşa sürecinin bilfiil başladığını söyleyen Erdoğan, toplamda 650 bin konut inşa edileceğini açıkladı.

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı resmen açıkladı! Mayısa kadar 100 bin konteyner kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkikatı Olağanüstü Zirve Toplantısı’na yönelik basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyasına konuştu!

ABD'nin önde gelen iş insanlarıyla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye, yenilenebilir enerji alanında yeni yatırım fırsatları sunuyor. Turizm de diğer bir önemli potansiyele sahip sektör" dedi. Erdoğan, Türk ekonomi modelini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu anda yoğun enflasyon baskısı altında olan Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi. Erdoğan, önümüzdeki Şubat- Mart aylarında enflasyonu kontrol altına alacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Atatürk Havalimanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Ödenecek paranın limiti arttı 7,7 milyon lira gözden çıkarılacak

Türk Vatandaşlığı Kanununun uygulanmasına yönelik yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı imzası taşıyan karara göre, TC vatandaşlığına geçiş için belirlenen 250 bin dolar bedelle taşınmaz satın alınması şartı, 400 bin dolara çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Türk ekonomisiyle ilgili bomba tahmin! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirdiği açıklamada enflasyonun Mayıs ayından itibaren gerilemeye başlayacağını duyurdu.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Korutürk Haberi

Cumhurbaşkanı Korutürk


400 yataklı huzur evinin temeli atıldı


Cumhurbaşkanı Korutürk tarafından temeli atılan huzur evinin evine hastaneyi bir vakıf yaptırılıyor.


  İSTANBUL Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı tarafından Üsküdar Altunizade'de yaptırılacak olan 400 yataklı hastane ve huzurevlerinin temeli, önceki gün Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk tarafından atılmıştır. Törene Korutürk, Milli Savunma Bakanı, İstanbul Valisi, Genelkurmay Başkanı ve 1. Ordu Komutanı, Ticaret Odası ilgilileri katılmıştır.


Milliyet Gazetesi 3 Kasım 1973



Abdullah Kutalmış...