04 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sarayına ne kadar harcandı

Cumhurbaşkanlığı Sarayına ne kadar harcandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın oda sayısını 1150 küsur şeklinde açıklamıştı. Erdoğan, bugün de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetini açıkladı. Peki Cumhurbaşkanlığı Sarayı kaça mal oldu? İşte cevabı...

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere ikinci kez sandığa gidiyor. Peki, Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? İşte tüm merak edilenler...

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

AYM Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ni Anayasa’ya aykırı buldu!

Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi AYM tarafından Anayasa’ya aykırı bulundu. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı bursu ne kadar?

KYK burs sonuçları gündemde iken, öğrenciler Cumhurbaşkanlığı bursuna dair de araştırmalara başladı. İşte Cumhurbaşkanlığı bursuna dair bilinmesi gerekenler!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Mimarlar Odası'ndan SİT alanlarına bina yapılmasına ilişkin açıklama!

Mimarlar Odası, 1. Derece SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasına karşı açtığı davayı kazandı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Atatürk Orman Çiftliği’nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılması kararı iptal edildi!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, Atatürk Orman Çiftliği’ne inşa edilmesinin önünü açan ilke kararı, Mimarlar Odası’nın açtığı dava sonucunda iptal edildi. 

Cumhurbaşkanlığı Sarayına ne kadar harcandı Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sarayına ne kadar harcandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa başkanı ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda istişare toplantısı yaptı. Erdoğan'ın konuşmasından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetini açıkladığı o bölümler şöyle;


Erdoğan: İnşaat sektörüne asla dur demedik!


"Bizi özellikle o özellikle o sıkıntılı dönemlerde biz yapan şu olmuştur: Biz inşaat sektörüne asla dur demedik. İnşaat sektörüne yürüyün dedik. Başı da TOKİ çekti. İnşaat sektörüne dur, sanayiye ilerle derseniz çöküntü başlar. Türkiye’nin kentsel dönüşümlerle birlikte bu sektörü ayakta tutması gerekir. Birine dur derseniz olmaz. Bunların at başı gitmesi lazım.


"Cameron'a sordum: Sizin orada yaygara var mı?"


Westminster Sarayı restorasyona giriyor. 3 milyon pound ayrılan para. İngiltere gazetelerinde böyle bir yaygara görüyor musunuz. Geçenlerde Cameron buradaydı. Orada yaygara var mı. O da ‘yok,...