09 / 05 / 2024

cumhuriyet tarhinin rekor konut satışı

cumhuriyet tarhinin rekor konut satışı

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Kredi kartı harcamalarında yeni rekor geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre göre, kredi kartı harcamaları 1 Mart 2024 haftası itibarıyla 262,2 milyar Türk Lirası ile rekor seviyelere ulaştı.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

TCMB faiz kararı öncesi piyasalarda dehşet verici hareketlilik! Dolar ve altında peş peşe rekor geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı öncesi piyasalarda hareketlilik yaşandı. Dolar, 27 lirayı test ederek rekor kırdı ve euro da 30 liranın üzerine çıktı. Gram altın ise bin 700 lirayı aşarak yeni bir rekor elde etti.

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın ABD enflasyon rakamı sonrası 1.650 TL'yi aştı. Rekor üstüne rekor kıran altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! Bugün çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile altın fiyatların rekor kırdı. Altın adeta tozu dumana katarken, çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Dolarda yeni rekor! Piyasalarda büyük hareketlilik!

ürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı, küresel çapta resesyon riski ve para politikalarına ilişkin belirsizliklerin sürmesi sonucu dolar/TL rekor kırdı.

Merkez Bankası altın topluyor! Türkiye ilk sırada! Rekor rakam şimdi geldi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) altın toplamaya devam ediyor. Ağustos ayında altın rezervlerinin yükseldiğini paylaşan Merkez Bankası'ndan rekor rakam geldi...

Konut inşaatlarına doping!

2017 senesinde konut inşaatı yapı ruhsatlarında Cumhuriyet tarihinin rekor seviyesi görülmüştü. O sene tam 1.4 milyon ev için yapı ruhsatı hazırlandı. Dün yayınlanan verilere göre ise 2021'in ilk çeyreğinde yapı ruhsatı alınan ev sayısı önceki 3 seneden fazla oldu. 

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılıyor!

Altının gram fiyatı, 468 lira ile rekor seviyeye çıkmasının ardından 467 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 767 lira, Cumhuriyet altını 3.135 liradan satılıyor.

Darbe konutu teğet geçti, rekor geliyor!

Konut satışlarında bu yıl da cumhuriyet rekoru geliyor. 11 ayda 1 milyon bini aşkın konut satıldı. Geçen yıl 1 milyon 289 bin konut satılmıştı. Aralık’ta 90 binden fazla satış olursa rekor kırılacak. Beklenti 1.3 milyon adet.

1973 Yılında Aksaray Yeraltı Çarşısı, Cumhuriyet'in 50. yılında açılacakmış!

1973 yılında inşası tamamlanmak üzere olan Avrupa'nın en büyük yeraltı çarşısı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 50. yılında hizmete açılacakmış. 10 bin 200 metrekare üzerine, 143 dükkandan meydana gelen çarşı lambalarla ısınacakmış.

Cumhuriyet Kulesi için son söz Ankara Büyükşehir'in!

‘İmara aykırılık’ ve ‘mania hattı’ gerekçeleriyle yapımı durdurulan, geçen yıl Danıştay’ın yıkım kararı verdiği Cumhuriyet Kulesi için son kararı, Büyükşehir Belediye Meclisi verecek. İşte gelişmeler...

cumhuriyet tarhinin rekor konut satışı Haberi

cumhuriyet tarhinin rekor konut satışı

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi. Yüzde 10.6’nın iyi bir büyüme rakamı olduğunu söyleyen Erol, metropollere göçün azaldığına da dikkat çekti. Erol “Bursa, Mersin, Kocaeli, Şanlıurfa, Eskişehir, Adana, Ankara gibi Anadolu’daki birçok ilimizde Türkiye genelinden daha fazla bir büyüme görebiliyoruz. Bu bize büyük oranda göç hareketinin yavaşladığı Türkiye’de artık yerel halkın kendi illerine yatırım yaptığını ve gayrimenkul hareketinin tabana yayıldığının işaretlerini veriyor” dedi.


TÜİK tarafından açıklanan 2015 yılı konut satış istatistiklerini değerlendiren Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye’de göç hareketinin yavaşladığı ve yerel halkın artık kendi illerine yatırım yaptığını söyledi. 2015 yılında konut satışlarının yüzde 10.6 oranında büyüdüğünü belirten Erol “Bunun önemli sebeplerinden bir tanesi...