04 / 05 / 2024

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımı

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımı

Dünyanın en büyük havalimanlarından defalarca daha büyük olacak İstanbul’un yeni havalimanı inşaatı hızla ilerliyor. Hızlı tren ve metro bağlantısı olacak havalimanının toplamda 5 kuzey-güney ve 1 adet doğu-batı yönlü pisti olacak.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

Hangi borçlar yapılandırma kapsamında? İşte, Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinin detayları

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketinin detayları belli oldu. Yarın kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor. Ardından yasa teklifi TBMM’ne sunulacak.

AB tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı patladı. Katar lehine lobicilik yapan parlamenter tutuklandı

Avrupa Birliği tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı ile çalkalanıyor. Tutuklanan Yunan parlamenterin evinde 600 bin euro nakit para bulundu. Belçika polisinin hafta sonu operasyonunun, pazartesi yapılacak Katar  ile ilgili oturumdan hemen önce yapılması dikkat çekti

TOKİ Sinop İlk Evim 2022 kuraları çekildi! 

Sinop'ta, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin kura çekilişi yapıldı. 

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde 30 ilin kura çekilişleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle inşa edilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 30 ildeki ilk 3 etabın da kura çekimleri tamamlandı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımı Haberi

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımı

Yıllık 200 milyona kadar yolcuya hizmet vermesi planlanan havalimanın eşi benzeri yok. Pekin, Londra, Atlanta ve Paris havalimanlarından onlarca defa daha büyük olacak yeni havalimanı ile İstanbul’un doğu-batı ve kuzey-güney eksenli havayolu hareketlerinin merkezine oturması planlanıyor. 1500’ü beyaz yakalı toplamda 21.500 kişinin istihdam edildiği projede 3.000 adet vinç, iş makinesi ve kamyon 7/24 çalışıyor.

Dünyanın en büyük duty-free alanı ve otoparkına da sahip olacak projede körüklerin haricinde apronun altında bulunan tüneller vasıtasıyla yolcular apron trafiğine girmeden terminallerden uçaklara erişebilecek. Havalimanı proje sahasında hastane, otel, alışveriş merkezi, cami, fuar merkezi ve konferans salonları da bulunacak.


Ülkenin önemli yatırımlarını mühendis, mimar, tekniker ve teknisyenlere uzmanlar eşliğinde yerinde göstererek teknik elemanların mesleki gelişimine katkı sağlayan Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) yetkilileri 3. havalimanı şantiyesinde teknik...