18 / 05 / 2024

cumhuriyet üniversitesi yurt

cumhuriyet üniversitesi yurt

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı ile Yurtpark firması ortaklığı ile yapılacak bin kişilik öğrenci yurdunun temeli atıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, "İnşallah bu Ağustos ayında bitecek şekilde planlama yapıldı." dedi...

Yurt içinde gözler TCMB'nin faiz kararında!

Küresel piyasalar, ABD'de bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyallerle yön arayışına devam ederken, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararı da yatırımcıların odağında.

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu geriledi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Ağustos sonu itibarıyla, özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcunun, 2021 yıl sonuna göre 5,9 milyar dolar azalarak 162,9 milyar dolar olduğunu açıkladı.

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Yerli sismik izolatör testlerine yurt dışından da ilgi var!

Yerel ve milli imkanlarla Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne bağlı olarak çalışan Sismik İzolatör Test Merkezi yaptıkları sismik izolatör testleri ile Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da tercih edilmeye başladı…

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon’da 2018 yılında Akçaabat İlçesinde inşa edilen Trabzon Üniversitesi'nde değişim başlıyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.

ODTÜ Mezunları Birliği'nden yurt inşaatı açıklaması!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Birliği Vakfı'ndan, ODTÜ'de KYK yurdu yapılmasına yönelik plana destek geldi. Vakıf, ''Yurt inşa edilmek istenen alan kesilmek üzere dikilmiş kavak ağaçlarından oluşuyor'' açıklamasında bulundu.

cumhuriyet üniversitesi yurt Haberi

cumhuriyet üniversitesi yurt


Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı ile Yurtpark firması ortaklığı ile yapılacak bin kişilik öğrenci yurdunun temeli atıldı.


CÜ Vakfı'nın arazisine yapılacak yurdun temel atma törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Boyraz, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Hidayet Çolakoğlu, Yurtpark Yönetim Kurulu üyeleri Şerif Köksal, Aziz Kutlu, Gökhan Çelikkalp, Ali Salman Yücel, Onur Çağlar ve davetliler katıldı.


Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, "İnşallah bu Ağustos ayında bitecek şekilde planlama yapıldı. İnşallah Eylül ayında öğrencilerimiz geldiğinde burada kalma imkanı bulacaklar. Her geçen gün öğrenci sayımız artıyor. Şu anda 45 bin öğrencimiz var, eylülde...