07 / 05 / 2024

Cunda Adası inşaat

Cunda Adası inşaat

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Cunda Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Ayvalık ilçesinde 350 fore kazık üzerine yapılan Cunda Köprüsü'nün inşaatında sona yaklaşıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, köprünün inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Aydın Kuşadası'na 15 Ekim'e kadar inşaat yasağı getirildi!

Aydın Kuşadası'nda turizm sezonu nedeniyle inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Her yıl yaz turizm sezonunda uygulamaya sokulan inşaat kısıtlaması 15 Ekim tarihine kadar uygulanacak.

Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adas İnşaat Medikal Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de kuruldu.

Balıkesir Cunda Adası'na inşaat atıkları mı dökülüyor?

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde turizmin cazibe merkezlerinden biri olarak kabul edilen Cunda Adası'nın girişine bırakılan moloz yığınları çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Cunda Adası inşaat Haberi

Cunda Adası inşaat

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztürk, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

İYİ Parti'li Öztürk, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu. 

Öztürk, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası sınırları içerisinde yer alan Çataltepe'de yaklaşık 3 ay önce 29 dönümlük bir alan üzerinde bir inşaata başlanmıştır. Bu inşaat, aynı zamanda 4 siteden oluşan yerleşim yerlerinin de olduğu bir alanda, evlere, özellikle Doktorlar Sitesi'ne çok yakın bir konumdadır. Balıkesir Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, 20.08.2020 tarihinde toplanmış ve Balıkesir'deki Yayla’da Alışveriş Merkezi sahibi Park Tic. ve Turz....