06 / 05 / 2024

D-Expert şubeleri

D-Expert şubeleri

Türkiye'de 2013 yılında Doğuş Holding ile ortaklaşa kurduğu D-Expert'i büyütmeye hazırlanıyor. D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak..

Yüksek taşıma kapasitesi ile Peugeot Expert serisi sizi bekliyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Peugeot Expert serisi, ticari araç segmentinde sunduğu yüksek verimlilik, konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle öne çıkmaktadır. Ancak en büyük özelliği, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre çeşitli konfigürasyonlar sunabilen bir araç olmasıdır. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüde indirim fırsatı! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü, 3000 W gücü sayesinde çok hızlı ısınır. SuperGlide seramik tabanı üst düzey kaygan yapısıyla tüm kumaş türlerinde mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Peki, Arçelik BEU 9030 D Aria Expert kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Duyduk duymadık demeyin! Arçelik  Expert Buharlı Ütü indirimde! İşte Arçelik 12 Mart 2023 fiyat listesi

Ütü almak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olanlar dikkat! Sizin için indirimli fiyatıyla Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'yü araştırdık. Peki Arçelik buharlı ütü indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Seramik tabanı ve 3000 Watt'lık yüksek performansıyla 'ütü çilesi'ne son veren Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü, şubat ayı sonuna kadar olize özel indirimli satılacak. Peki, BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü kaç TL?

Arçelik’te BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’te ütü fiyatları belli oldu! BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak!

Türkiye'de 2013 yılında Doğuş Holding ile ortaklaşa kurduğu D-Expert'i büyütmeye hazırlanıyor. D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak..

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Mersin Anamur Ören 1. Etap başvuru dönemi başladı. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor.

Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme paneli düzenlenecek!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) inşaat Mühendisleri Odası (İMO), Şehir Plancıları Odası (5PO) ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" konulu panel düzenleyecek.

D-Expert şubeleri Haberi

D-Expert şubeleri

Toplam 43 ülkede 24 bin çalışanı ve yıllık 2,3 milyar Euro'luk geliriyle dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık firmalarından biri olan TÜV SÜD, Türkiye'de 2013 yılında Doğuş Holding ile ortaklaşa kurduğu ikinci el araç ekspertiz şirketi D-Expert'i büyütmeye hazırlanıyor. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre bugüne kadar Ankara Şaşmaz ve İstanbul Maslak olmak üzere Türkiye'de iki şubeyle hizmet veren D-Expert, yıl sonuna kadar şube sayısını 15'e çıkarmayı planlıyor. 

TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü Emre Büyükkalfa, "Başta iki yeni şube ile İstanbul olmak üzere, Adana ve İzmir gibi büyük şehirlerde hızla büyüyeceğiz" diyor. Büyükkalfa, yeni dönemde turizm sektörüne de yönelmek istediklerini söylüyor ve "Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin baştan aşağı denetimini üstlenmek istiyoruz. Bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor" diye...