14 / 05 / 2024

D Yapı İkitelli projesi

D Yapı İkitelli projesi

2006 yılında D - Yapı, 70 milyon dolarlık yatırımla İkitelli'de 45 dönümlük araziye alışveriş merkezi kuracakmış. Oto - Mall adıyla inşa edilecek komplekste, ofis katları ve rezidanslar da bulunacakmış.

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Asgari ücretle birlikte gıda ürünleri de zamlandı! Ekmek 5 lira olacak mı?

Asgari ücrete gelen zammın acısı gıda ürünlerine yansıdı. Yapılan son zamların ardından ekmek fiyatlarında da değişiklik oldu. Ekmek fiyatlarına büyük bir zam daha bekleniyor. Sektör temsilcileri, fiyatların 5 TL’ye çıkabileceğini öngörüyor.

İzmir'de tarım arazisindeki konutlara Bakanlıktan yıkım kararı!

5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununa göre izin dışı yapılan yapılar yıkılıyor. Bununla beraber yıkım emri verilen binalara ceza da kesileceği belirtildi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi ve proje detayları...

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede?

Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat!

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

D Yapı İkitelli projesi Haberi

D Yapı İkitelli projesi



İkitelli'de rezidanslı oto alışveriş merkezi kuruluyor


D - Yapı, 70 milyon dolarlık yatırımla İkitelli'de 45 dönümlük araziye otomobil alışveriş merkezi kuruyor. Oto - Mall adlı komplekste, ofis katları ve rezidanslar da bulunacak



    D- Yapı'nın İstanbul İkitelli'de 70 milyon dolar yatırımla kuracağı otomobil alışveriş merkezinin inşaatı nisanda başlıyor. D - Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlder Tokcan, Oto - Mall adlı projenin amacının alışveriş merkezlerinde sağlanan konforu, otomobil alışverişine de uyarlamak olduğunu söyledi.

    Bu modelin Türkiye'de bir ilk olacağını belirten Tokcan, hedeflerinin, otomobil alışverişinin ferah ve modern oto galerileri, peyzajla zenginleştirilmiş yaya yolları, yemek bölümleri, ofis blokları, rezidanslar ve...