02 / 05 / 2024

dağ evi yapılışı

dağ evi yapılışı

TRT'de 'Doğadaki İnsan' adlı bir program hazırlayan Serdar Kılıç, Mudurnu Taşkesti bölgesinde dağ evi inşa etti. 40 metrekarelik dağ evi 10 bin liraya yapıldı.

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Emlak vergisine zam kapıda: Emlak vergisinden kimler muaf? E-devlet emlak vergisi sorgulama nasıl yapılır?

Evi olan herkesin senede iki defa iki taksit halinde emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, Emlak vergisinden kimler muaf? E-devlet emlak vergisi sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Almanya'da yaşamak isteyenler ilk olarak bilmeniz gereken! Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor?

Almanya'da yaşayan ve mülk sahibi olan binlerce gurbetçi bulunuyor. Almanya'da yaşamak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli bilgilerden biri de tapu işlemlerinin nasıl yapıldığı. Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor...

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

İBB askıda fatura başvurusu nasıl yapılır? Askıda fatura ödendiğini nasıl öğrenebilirim?

İBB askıda fatura başvurusunun nasıl yapıldığı şu sıralarda sık sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Peki “İBB askıda fatura başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Gıda yardımı nasıl alınır, gıda yardımı kimlere verilir, 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte o detaylar!

Kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ev sahipleri isterse kiradaki evini satabiliyor. Bu süreçte kiracıların alıcılara evi göstermesi gerekiyor. Peki, kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

dağ evi yapılışı Haberi

dağ evi yapılışı

Hemen hemen herkesin hayalidir, medeniyetten uzakta bir dağ evinde kısa bir süre de olsa yaşamak...






Sosyal medyada en çok beğeni olan paylaşımlardan biridir ormanda bir kulübe fotoğrafı...






Peki böyle doğa içinde bir ev sahibi olmanın maliyeti nedir? Kendimiz yapabilir miyiz?