21 / 05 / 2024

Dagi Yatırım şirketleri

Dagi Yatırım şirketleri

Dagi Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dagi Yatırım, Çınar Taşınmaz Değerleme ve Koç Çelik ile anlaştı...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Yatırımın yeni gözdesi SPAC’lar nedir?

SPAClar, Türk sermaye piyasası hukukunda “Birleşme Amaçlı Ortaklık” olarak adlandırılmaktadır. Geleneksel halka arzlara alternatif olarak, özel şirketleri birleşme yoluyla halka açmak için listelenen yatırım araçları, son iki yılda hacim ve popülerlik açısından patlama yaşadı.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Yabancılardan Türk şirketleri için 18.9 milyar lira yatırım!

Rekabet Kurumu’nun 2016 raporu yayınlandı. Rapora göre, yabancılar Türk şirketlerini devralmak için 2016’da yaptığı yatırım tutarını 2015’e göre üçe katladı. Yatırım 18.9 milyar lira oldu.

Araplar Türkiye'ye 100 milyar dolar yeni yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük şirketleri Türkiye'yi yüzlerce milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı.

Türk şirketleri yurt dışında 5,2 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türk şirketleri yurt dışında son 2 yılda 5,2 milyar dolarlık sıfırdan yatırım yaptı. 10 milyar dolar da birleşme ve satın alma işlemlerine harcandı. Bugün Türk şirketleri, dünyayı ülke ülke tarıyor, fırsat arıyor.

Trabzon'da 'Yatırım Adası' kurulacak!

Trabzon'da önümüzdeki iki yıl içerisinde büyük yatırım projelerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. TTSO Başkam Suat Hacısalihoğlu: 'Yatırım Adası' projemiz var. Bu endüstri bölgesine bilişim ağırlıklı uluslararası şirketleri çekmeyi hedefliyoruz" diyor.

Türk ve Arap şirketleri 900 milyon TL’lik yatırım sözleşmesi imzaladı!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Türkiye için önemli iş bağlantılarına tanıklık ederken bir yatırım şovuna dönüştü.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

LNG terminallerine yatırım yağıyor!

Kolin Grubu, IC-İçtaş, Ege Yıldızı ve Tayfun Liman ve Depoculuk şirketleri 2.5 milyar dolar yatırım büyüklügüne sahip 4 LNG terminali için Enereji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) lisans başvurusu yaptı.

Denge Yatırım Holding A.Ş grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Denge Yatırım Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Denge Yatırım Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Işıklar Yatırım Holding grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Işıklar Yatırım Holding bugün Kamu Aydınlatma Platformu' na yapılan yazılı açıklamada grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı,Işıklar Yatırım Holding grup şirketleri bilgileri haberimizin içinde yer alıyor...

Dagi Yatırım şirketleri Haberi

Dagi Yatırım şirketleri

Dagi Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Birleşme işlemlerimiz kapsamında Uzman Kuruluş Raporu düzenlemesi için  KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile, gayrimenkul değerleme ve makina ekspertiz raporlarının düzenlenmesi için ise Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. ile Koç Çelik Sanayi A.Ş. arasında anlaşma...