18 / 05 / 2024

dağsan su depoları

dağsan su depoları

alternatif bir ürün olarak modüler su depolarını geliştiren Dağsan Makine, bu ürünü de geliştirip prizmatik modüler su depoları üretmeye başladı. Firmanın bu ürünü talep görmeye devam ediyor

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Madran dağındaki 4 su kaynağı 5 yıllığına kiraya veriliyor! 17 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Aydın Valiliği Madran dağındaki su kaynaklarını 5 yıllığına kiraya veriyor. 17 Ocak 2023’teki ihalenin muhammen kira bedeli 2 milyon 161 bin 882 Türk Lirası.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Motorine 1 liralık yeni zam kapıda! Bugün depoları fulleyin! Opet, PO, BP, Total, Shell 14 Ekim fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına 6 günde 4 kere zam yapıldı. Peş peşe yapılan zamların ardından dün motorinine 2 lira 13 kuruşluk indirim geldi. Ancak bu gece yarısından itibaren fiyatlar yine yükselecek. İşte ayrıntılar ve 14 Ekim fiyat listesi

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

MSY Nefes: İstanbul'da gri su sistemini uygulayan ilk proje! Kullanılmış sular dönüştürülecek!

MSY Nefes projesinde, gri su uygulamasıyla kullanılan sular dönüştürülecek ve farklı alanlarda kullanım sağlanacak. 

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

HOPİ üyesi olan ve BİSU'dan daha önce su siparişi vermemiş kişilere özel damacana sularda büyük kampanya başladı! İlk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Peki, BİSU'da damacana su fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Öğrencilere müjde! 100 bin TL hibe fırsatı! Başvuran alıyor!

Meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri, hayvancılık bölümlerinden mezun olanların hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği verilcek olan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerisinde başvurular 15 Mart 2022'ye kadar uzatıldı!

Ata GYO Çanakkale'deki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata GYO Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi 17 5 ada 3 parselde bulunan taşınmazın Burger King olarak işletilmesi amacıyla TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verdi. 

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

dağsan su depoları Haberi

dağsan su depoları


Bundan tam 22 yıl önce müşterilerine, beton ve kontrolsüz plastik su depoları yerine kullanılabilecek alternatif bir ürün olarak modüler su depolarını geliştiren Dağsan Makine, bu ürünü de geliştirip prizmatik modüler su depoları üretmeye başladı. Firmanın bu ürünü talep görmeye devam ediyor . Ürün gamında önceleri temiz su pompaları, atık su pompaları ve paket hidroforları bulunan Dağsan Makine, ürün montajları esnasında binlerce su deposunu yerinde görerek, çok sağlıklı koşullarda çalışılmadığını fark etti. Bundan tam 22 yıl önce müşterilerine, beton ve kontrolsüz plastik su depolan yerine kullanılabilecek alternatif bir ürün olarak modüler su depolarım geliştiren firma, 1992 yılında, modüler parçalar halinde üretilen ve cıvatalarla birbirine tutturulan bu depolarla büyük bir pazar oluşturdu. Başta apartmanlar, hastaneler, özel okullar, üniversiteler ve müstakil evler...