10 / 05 / 2024

Daha İyi Bir Dünya

Daha İyi Bir Dünya

Filli Boya Yalıtım Grubu ve WWF Türkiye işbirliği ile hayata geçirilen Daha İyi Bir Dünya projesi, Gaziantep'te gerçekleşti...

Daha İyi Bir Dünya Projesi Isparta'da gerçekleşti!

Filli Boya Yalıtım Grubu –Capatect markası ve WWF Türkiye'nin başlattığı "Daha İyi Bir Dünya" projesinin 4. durağı Isparta oldu. İklim değişikliği ile mücadelede enerji verimliliği ve ısı yalıtımının önemi anlatıldı...

Filli Boya, Daha İyi Bir dünya projesi ile Bursa'ya gidiyor!

Filli Boya Yalıtım Grubu’nun desteğiyle ve WWF-Türkiğye tarafından gerçekleştirilen, Daha İyi Bir Dünya projesi Bursa'da 13 Haziran 2012 Çarşamba günü Nilüfer ilçesinde bulunan Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Türkiye'de konut arzının daha farklı bir düzeye çıkması için düğmeye basıldı! 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda!

TBMM Genel Kurulunda 12. Kalkınma Planı üzerinde görüşmeler başladı. Konutta yapılacak çalışmalar da gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'de konut arzının çok daha farklı bir düzeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Ekran paylaşımı özellikli Grundig 32 GFH 6950 B android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte film ve dizi izleme aktivitesi, daha zevkli bir hale büründü. Yıllardır teknoloji sektöründe adından söz ettiren Grundig ise android TV konusunda büyük bir teknolojik hamle yaparak 32 GFH 6950 B android TV’yi piyasaya adeta armağan etti.

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

EYT'yi kaçıranlar hemen bu detaylara bakın! Kimlere kademeli emeklilik gelecek? Erken emekli olmak isteyenler dikkat! 

EYT yasasının yürürlüğe alınmasının ardından milyonlarca kişi emekliliğe hak kazandı. Ancak EYT'yi bir günle bile kaçıranlar da oldu. Peki kimlere kademeli emeklilik gelecek? Kademeli emeklilik nasıl işleyecek?

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı

Passat Variant, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. İyi bir süspansiyon sistemi ve ses yalıtımı, yolculukları sessiz ve pürüzsüz hale getirir. Geniş ve rahat koltuklar, uzun yolculuklarda bile konfor sağlar. 14 Haziran 2023 fiyat listesi

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

Fiyatı eti bile solladı! Bir kez daha zam geliyor! Hemen bakın…

Süt ve et fiyatlarındaki artış vatandaşların bütçesini sarsmaya devam ediyor. Süt fiyatları son 1 yılda yüzde 175 arttı. Kahvaltının olmazsa olmazı peynir, ilk kez etten daha pahalı bir hale geldi. Et fiyatları da olduğu yerde durmuyor, yeni zam kapıda.

Altını ya da TL'yi bir kenara bırakın! O para biriminde 1 TL'nin bile varsa hemen çekin, herkesi batırdı

Altın ve dolar fiyatlarının gidişatı vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Vatandaşları fazla takip etmediği bir para birimi var. Fakat o para birimine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü son günlerde tarihi bir değer kaybı yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş asgari ücret açıklaması! Bambaşka bir hazırlığın içindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 asgari ücret rakamı ile ilgili öncekilere göre çok daha farklı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öncekilere göre çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduklarını belirtti. İşte detaylar…

Bu fiyata bir daha bulamayacaksınız! Görülmemiş fiyatıyla SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tek bir telefonda daha fazlasına sahip olun. Galaxy A23'ün 6,6 inç TFT V-Cut Ekranı daha fazlasını görmeniz ve yapmanız için ihtiyacınız olanı sunar. Her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görürsünüz. İşte, SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW i4 fiyatlarında son gelişme! 24 Mart 2022 Fiyat listesi!

Şık tasarımı sayesinde çok daha sportif bir görünüm sunan BMW i4 modeli fiyatları belli oldu. Peki çip krizi BMW'yi nasıl etkiledi? i4 modelinde Fiyat listesinde son durum ne? Sorularının cevabı haberimizde...

Daha İyi Bir Dünya Haberi

Daha İyi Bir Dünya

Bu yıl içinde gerçekleşen Konya, Bursa, Erzurum, Isparta, Trabzon seminerlerinden sonra “DAHA İYİ BİR DÜNYA” projesinin 6. durağı Gaziantep oldu. Gaziantep, Türkiye’de iklim değişikliği konusunda farkındalık, planlama ve eyleme geçme konusunda en önde giden şehirlerinden bir tanesi.


Bu çerçevede hazırlamış oldukları iklim değişikliği eylem planının, yerel ve ulusal ölçekte herkese örnek olması gereken nitelikte bir çalışma olduğu belirtiliyor.


Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Sinan Tütüncüler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Dr. Şafak Tercan, Makine Mühendisleri Odası’ndan Tevfik Okuducu, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Melih Meriç ve Elektrik Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı İslim Arıkan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte özellikle şehrin ve Türkiye’nin mevcut enerji durumu masaya yatırıldı.


Küresel iklim değişikliği dünyamızı tehdit ediyor. Petrol, doğalgaz ve kömür...