04 / 05 / 2024

Daikin deneyimleme merkezi istanbul

Daikin deneyimleme merkezi istanbul

İklimlendirme sektörünün inovatif şirketi Daikin, sektöründe bir ilke imza atarak Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezini İstanbul’da açtı.

Daikin, Babylon Çeşme’de serinleme odası açtı!

Kullanıcılarına iklimlendirme deneyimi yaşatabilmek için dünyanın en büyük iklimlendirme deneyim merkezi Fuha İstanbul’u açan Daikin, bu konudaki iddiasını şimdi de plajlara taşıyor.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Daikin fuha İstanbul deneyimleme merkezine yoğun ilgi!

Daikin’in, sektöründe bir ilke imza atarak İstanbul’da açtığı Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezi fuha İstanbul, açıldığı günden bu yana bireysel kullanıcılardan ticari yatırımcılara, öğrencilerden akademisyenlere kadar yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Daikin Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezini açtı!

İklimlendirme sektörünün inovatif şirketi Daikin, sektöründe bir ilke imza atarak Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezini İstanbul’da açtı.

Daikin 100 milyon dolarlık yatırımla merkezi klima üretecek!

Sanko Holding'den 2011 yılında satın aldığı Airfel ile Türkiye pazarına giren Japon klima devi Daikin, merkezi iklimlendirme sistemlerini (VRV) Türkiye'de üretmeye hazırlanıyor. 100 milyon dolarlık yatırımla merkezi iklimlendirme sistemleri üretecek...

Demirci İş Merkezi boşaltıldı!

Konya'daki deprem Demirci İş Merkezi'nde ağır hasara yol açtı

Yedek Uydu Kontrol Merkezi Konya'da yapılacak

Özkan Dalbay, Yedek Uydu Yer Kontrol Merkezi için Konya'da 50 dönüm arazi satın alındığını söyledi

İzmir Dünya Ticaret Merkezi inşaatı durduruldu

İzmir'in Konak ilçesi Basmane Meydanı'nda Dünya Ticaret Merkezi alanı, 11 yıldır temeli atılmış bir inşaat çukuru olarak duruyor

Pekin Türk Ticaret Merkezi açıldı!

Zafer Çağlayan, Pekin'de büyükelçilikten ayrı bir binada faaliyet gösterecek Pekin Türk Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı

İstanbul'un finans merkezi olması için tanıtımlar başlıyor

İstanbul'un uluslararası arenada tanınan bir finans merkezi olması için tanıtım atağı başlıyor

Vakıflar İzmir'de iş merkezi yaptıracak

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 629 metrekare arsayı iş merkezi yapılması için kiraya verecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

Daikin deneyimleme merkezi istanbul Haberi

Daikin deneyimleme merkezi istanbul

İklimlendirme sektörünün inovatif şirketi Daikin, sektöründe bir ilke imza atarak Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezini İstanbul’da açtı. Ticari yatırımcılardan bireysel kullanıcıya kadar tüm ziyaretçilerine iklimlendirme teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunan Daikin Solution Plaza fuha İstanbul, Japonya ve Çin’deki merkezlerin ardından Daikin’in 4’üncü deneyimleme merkezi olmakla birlikte, dünyanın en büyüğü ve en kapsamlısı olarak hizmet verecek.



İklimlendirme sektörünün öncü ve yenilikçi markası Daikin, sektöründe imzasını attığı ilklere bir yenisini ekledi. Avrupa’nın ilk, dünyanın ise en büyük iklimlendirme deneyimleme merkezini İstanbul’da açan Daikin, ziyaretçilerinin iklim ve iklimlendirme konusundaki tüm sorularını bizzat deneyim yaşatarak yanıtlayacak.


Daikin Solution Plaza fuha İstanbul adını taşıyan Levent’teki merkez 3 Eylül 2015, Perşembe günü düzenlenen bir lansman ile kapılarını ziyaretçilerine açtı. Daikin Europe N.V Başkanı ve Daikin Industries Ltd. Başkan Yardımcısı...