07 / 05 / 2024

Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları

Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları

Günümüzün modern mimarisi pencere açmanıza olanak tanımasa da, Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma sistemleri ile taze hava ihtiyacınızı karşılıyor. Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları kaliteli hava ihtiyacınızı karşılıyor.

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

Ev hayalleri kabus oldu: Hem faizler hem de fiyatlar uçunca, vatandaşlar banka kapısından geri döndü!

Türkiye'de ortalama bir konutun fiyatı 3 milyon TL'ye yaklaşırken, yeni bir konut sahibi olmak isteyenler de yüksek faiz oranları sebebiyle bankaların kapısından geri döndü. 

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Efsane geri dönüyor! 2023 sıfır Tofaş Şahin üretimi başladı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Sıfır Tofaş Şahin üretimi 2023 yılında tekrar başladı. Efsane geri dönüyor. Peki fiyatı ve özellikleri neler? İşte haberin detayları…

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Sözleşmeli çalışana kadro için geri sayım başladı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor

Kamudaki sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için geri sayım başladı. 600 bin kişiyi içine alan düzenleme için hazırlıkların bu ay içinde bitirilmesi gerekiyor. Aynı zamanda bu konunun ekim ayında Meclis gündemine gelmesi düşünülüyor.

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

Konutlarda geri dönüş süreleri azaldı!

Kiralardaki artış, satılık konut fiyat artışını geçince, konut yatırımının geri dönüş süreleri de düştü. Kiraya bağlı geri dönüş süresi Türkiye'de ortalama 20 sene olarak belirlenirken, bu süre bazı yerlerde 13 seneye kadar düştü.

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. Açılış için geri sayım başladı.

Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları Haberi

Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları

 Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları, ısıtma ve soğutma verimini düşürmeden sağlık ve konfor için gerekli kaliteli hava ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı oluyor.


Sağlıklı bir yaşam için soluduğumuz hava kalitesini artırmak amacıyla Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma sistemleri, yaşadığımız evden çalıştığımız ofis ortamına kadar tüm mekanlarda konfor sunuyor. İçerideki kirli havayı alıp, dışarıdaki havayı iç koşullara uyarlayarak veren Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazı VAM FA5, sağlık, konfor ve enerji tasarrufunu bir arada sağlıyor. Daikin Türkiye’nin Hendek Üretim Tesisleri’nde üretilen VAM FA5;  konut, ticari ve VRV uygulamaları ile beraber kullanılabiliyor. Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları, ısıtma ve soğutma ihtiyacınızdan bağımsız olarak havalandırma olanağı sunuyor.


ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI NEDEN GEREKLİ?


Günümüzün modern mimarisi, yaşadığımız şehirdeki hava koşulları ya da ısıtma ve soğutma...