06 / 05 / 2024

Dalaman Havalimanı kaçıncı sırada

Dalaman Havalimanı kaçıncı sırada

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, "Dalaman Havalimanı, Türkiye havalimanları arasında yolcu trafiğinde temmuz sonu itibarıyla 7'nci sırada, Avrupa havalimanları yolcu sıralamasında ise 87'nci sırada bulunuyor" dedi.

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

Depremde binalar hangi yöne çöker? Depremde kaçıncı katlar tehlikelidir?

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden sonra vatandaşlar yaşadıkları binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu araştırmaya koyuldu. İşte detaylar!

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Hangi ülkenin ne kadar altın rezervi var? Türkiye kaçıncı sırada?

Altın, birçok ülke için önemli bir yatırım aracıdır. Altın fiyatları genellikle düşük faiz oranları, ekonomik belirsizlik veya politik belirsizlik gibi ekonomik koşullar altında yükselir. Peki hangi ülkenin ne kadar altın rezervi var? İşte detaylar...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Her gece bir zam haberi geliyor. Bu kaçıncı demeyin tedbirinizi alın. Benzin ve motorine yeni zam

Dünyadaki petrol fiyatları ve kur farkı nedeniyle akaryakıt fiyatları günü gününü tutmazken biz zam haberi daha gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgiye göre benzinde 56, motorinde ise 69 kuruşluk zam bu geceden itibaren pompaya yansıyacak.

Dalaman Havalimanı kaçıncı sırada Haberi

Dalaman Havalimanı kaçıncı sırada

Dalaman Havalimanı'nın işletilmesi ihalesini kazanan YDA Grup'un lk taksidi ödemesi dolayısıyla JW Marriot Otel'de tören düzenlendi.Birdal, Dalaman Havalimanı işletme hakkı devri projesinin 17'nci önemli projeleri olduğunu söyledi.


Havalimanının konfor, hizmet kalitesi bakımından dünyayla yarıştığını ve ülkeyi ziyaret edenlere birinci sınıf hizmet sunduğunu belirten Birdal, Türkiye havalimanları arasında yolcu trafiğinde 2014 yılı temmuz sonu itibarıyla 7'nci, Avrupa havalimanları yolcu sıralamasında ise 87'nci sırada bulunduğunu kaydetti.


Birdal, havalimanının, modern bir havalimanında bulunması gereken tüm tesis ve imkanlara sahip olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:


"Muğla Dalaman Havalimanında yolcu trafiği; 2013 yılında 4 milyon 55 bin 630'dur. 2014 temmuz sonu itibariyle 2 milyon 160 bin 719 bin olan yolcu sayısının yıl sonunda 4,5 milyona ulaşması beklenmektedir. Bu yılın temmuz sonu itibariyle yolcu trafiğinin yüzde 77'si dış...