02 / 05 / 2024

Dalaman Havalimanı yapımı

Dalaman Havalimanı yapımı

YDA Group Dalaman Havalimanı için ilk taksidi ödedi. Dalaman Havalimanı işletme hakkının devrine ilişkin ilk kira ödemesi, YDA Group tarafından Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne yapıldı.

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapımı mecliste!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Emecan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

YDA Dalaman Havalimanı'nın yeni terminali 2018'de açılacak!

YDA Dalaman Havalimanı’nın yatırım planları aksamadı.250 milyon liralık yatırım yapılan havalimanı yeni terminal binası 2018'de tamamen açılacak.

Muğla Dalaman Havalimanı'nın inşaatı geciktirildi mi?

Muğla Dalaman Havalimanı işletici firması YDA'nın avukatı Turan Aras, havalimanında yapımına başlanacak olan 200 milyon avro değerindeki yeni iç hatlar terminali inşaatının, eski kiracılar tarafından geciktirildiğini bildirdi.

Gayrettepe- 3. Havalimanı metro hattı yapım ihalesi 2016'da!

Ulaştırma Bakanı Bilgin, Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattının proje çalışmalarına başlandığını bildirdi. Etüd-proje yapımı işinin en fazla 1 yıl içinde bitirilmesi, 2016'da da söz konusu hattın yapım ihalesine çıkılması planlanıyor.

Dalaman Havalimanı yeni iç hatlar binasının kredi sözleşmesi imzalandı!

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binası'nın yapımında kullanılacak 175 milyon euroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı..

Dalaman Havalimanı kredi sözleşmesi imzalandı!

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binasının yapımında kullanılacak 175 milyon avroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı..

Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası yapım işi ihalesi 1 Aralık'ta!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası yapım işini 1 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 gün sürecek.

Orhan Birdal: Dalaman Havalimanı ayrıcalıklı bir proje!

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, "Dalaman Havalimanı, Türkiye havalimanları arasında yolcu trafiğinde temmuz sonu itibarıyla 7'nci sırada, Avrupa havalimanları yolcu sıralamasında ise 87'nci sırada bulunuyor" dedi.

Dalaman Havalimanı yolcu sıralamasında Avrupa'da 87.sırada yer alıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, "Dalaman Havalimanı, Türkiye havalimanları arasında yolcu trafiğinde temmuz sonu itibarıyla 7'nci sırada, Avrupa havalimanları yolcu sıralamasında ise 87'nci sırada bulunuyor" dedi.

Dalaman Havalimanı yapımı Haberi

Dalaman Havalimanı yapımı

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın yanı sıra Muğla milletvekilleri ve çok sayıda bürokratın katıldığı törende 705 Milyon euro artı KDV olan işletme hakkı devir bedelinin ilk taksiti 70 milyon 500 bin euroluk temsili çeki Bakan Lütfi Elvan'a teslim etti. Bakan Elvan, "Birçok ülkede krizlerin yaşandığı bir dönemde kamu ve özel sektörün bir araya gelip böyle bir projeyi gerçekleştirmesi Türkiye için gurur kaynağıdır"...