06 / 05 / 2024

Dalmaz Center Turizm iletişim

Dalmaz Center Turizm iletişim

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dalmaz tarafından kuruldu...

Zd Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zd Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ziya Dalmaz tarafından kuruldu.

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Milena Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Milena Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Dalmaz tarafından kuruldu.

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dalmaz tarafından kuruldu...

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i 62,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i Doğuş Turizm'den KDV hariç 62 milyon 900 bin TL peşin bedelle satın alıyor. Tapu devir işlemleri başlatıldı...

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Cesur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Gülsemen, Erkan Uygun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Dap Royal Center'da kuruldu.

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sulaıman Saleh S Altufaıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Maya Akar Center'da kuruldu.

Morghams Gayrimenkul ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morghams Gayrimenkul ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Alsadig Saleh Morgham tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül 2014 tarihinde Esenyurt, Bey Center İş Merkezi'nde kuruldu.

NPlus 1 Daruma Turizm Yatırım Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

NPlus 1 Daruma Turizm Yatırım Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Murat Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Maya Akar Center, Esentepe'de kuruldu.

Akzirve Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akzirve Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Misto, Gökhan Çetin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Maya Akar Center Şişli'de kuruldu.

Dalmaz Center Turizm iletişim Haberi

Dalmaz Center Turizm iletişim

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dalmaz tarafından kuruldu.

Dalmaz Center Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1-Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino,gece clubü, restaurant, otopark, su sporları tesisleri, aguapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, büfe, spor tesisleri, yat, liman, havaalanı, dağ evleri ve üniteleri, termal istasyonları, konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri yapmak, yaptırmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve satın almak. 2-Turistik amaçla yurt içinde ve yurt dışında moda, defile, müzik ve folklörle ilgili organizasyonları düzenlemek. 3-Turizm sanayi ile ilgili turizm seyahat acenteleri yapmak, turizm büroları açmak, gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında turistik acente ve irtibat büroları kurmak, mümessillikler almak, deniz ve uçak şirketleri...