28 / 07 / 2024

Danfoss faturayı düşürme yollar

Danfoss faturayı düşürme yollar

Isıtma-soğutma ve güç elektroniğinde dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Danimarkalı Danfoss, evlerde faturayı düşürmek ve daha iyi ısınmak için basit yöntemler öneriyor.

Citroen açıkladı! Citroen'den mayıs ayına özel 0 faizli araç kampanyası...

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte otomobil markaları arasında da rekabet hızlandı. Buna göre, Toyota'nın dün açıklanan fiyat indirimi ve faiz düşürme kampanyasından sonra Citroen mayıs ayı kampanyasını duyurdu. 

Kızılay 323 adet verimsiz gayrimenkulünü dönüştürecek: Önce İstanbul Etiler'e yeni proje yapılacak!

Kızılay, bağış yoluyla kendisine emanet edilen fakat ekonomik ömrünü doldurmuş veya iziki olarak artık kullanılamayacak durumda olan 323 gayrimenkulünü çağdaş yöntemlerle dönüştürme kararı verdi. İşte ayrıntılar...

Konut kiralarında büyük artış!

TCMB'nin faiz oranlarını düşürme kararından sonra konut kiralarında yaşanan artış, Prof. Dr. Hakan Kara'nın analizleriyle yeniden gündeme geldi. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Tarım Kredi Marketlerde 50'ye varan indirim kampanyası başlıyor! Ayçiçeği yağı, çay, sabun, deterjan, kağıt peçete...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketleri kapsayan indirim çağrısından sonra Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı.

Merkez Bankası’ndan KKM'yi dolardan liraya dönüştürme harekatı!

TCMB bankaların menkul kıymet tesisi uygulamasında değişiklik yaparak, vadesi gelen kur korumalı mevduat hesaplarının ‘TL mevduata’ dönüştürülmesini hedef olarak belirledi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank ve QNB Finansbank... Bankalardan bomba gelişme. Hücum edeceğiz

Bankalar katından çok önemli bir haber geldi. Bankalar, bayram öncesinde faizleri düşürme kararı aldı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların bankalara hücum edeceği ifade edildi.

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Dünyaca ünlü bankadan dolar alacaklara müjdeli haberi verdi! Peş peşe açıklanan tarihlere dikkat!

Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararından sonra hareketlenen dolar yükselişine devam ediyor. Ünlü ekonomist, elinde doları olanların dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Dolar o tarihte 15 liraya düşebilir.

İslam Memiş, doları olanı uyardı! Köprüden önce son çıkış!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın dün açıkladığı faiz düşürme kararının ardından Piyasalar Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş, elinde doları olanları uyardı. Memiş, 'Bu son çıkış' diyerek seslendi.

‘EYT’de emekli sayısı Mart'ta yarıya düşebilir’ iddiası!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanun teklifindeki ‘kademelendirme’ vurgusunun, Mart ayında EYT emekli sayısını, daha önce açıklanan 2,2 milyonun yarısına düşürme olasılığını da gündeme getirdiği iddia edildi. Peki nasıl mı? İşte ayrıntılar...

Petek kapatmak faturayı azaltır mı? Kombinin az yakması için ne yapılmalıdır?

Kombiler, kış ayına girilmesiyle birlikte fazla yakılmaya başlandı. Bu durumda vatandaşlar, Petek kapatmak faturayı azaltır mı, kombi nasıl az yakar? şeklinde sorular sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Danfoss faturayı düşürme yollar Haberi

Danfoss faturayı düşürme yollar

Isıtma-soğutma ve güç elektroniğinde dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Danimarkalı Danfoss, evlerde faturayı düşürmek ve daha iyi ısınmak için basit yöntemler öneriyor. Buna göre alınacak küçük tedbirler evlerde yüzde 30’a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Danfoss Türkiye Genel Müdürü olan Levent Taşkın, bu tavsiyeleri şöyle sıraladı:“Geceleri sıcaklığı 5 derece azaltın, kombiyi tamamen kapatmayın, evde tek odayı ısıtmayın, kaloriferli ısıtma sistemlerinde bile evin sadece tek bir odasının ısıtılması yanlış. Havalandırılan ev daha kolay ısınıyor, ortam havalandırılmadığı zaman, iç havadaki nem oranı arttığı için, ortamların ısıtılması ve konfor şartlarının sağlanması daha da zorlaşıyor. Termostatik vana kullanın, ortam sıcaklığındaki her 1 derece, yüzde 6 daha fazla enerji sarfiyatı anlamına geldiği göz önüne alınınca, gereksiz ısınmanın engellenmesi sayesinde, yüzde 30’a varan oranlarda...