30 / 04 / 2024

Tarım Kredi Marketlerde 50'ye varan indirim kampanyası başlıyor! Ayçiçeği yağı, çay, sabun, deterjan, kağıt peçete...

Tarım Kredi Marketlerde 50'ye varan indirim kampanyası başlıyor! Ayçiçeği yağı, çay, sabun, deterjan, kağıt peçete...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketleri kapsayan indirim çağrısından sonra Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı.



Tarım Kredi Kooperatif Marketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim çağrısından sonra indirim düğmesine bastı. Bu kapsamda Tarım Kredi'de süt, pirinç, nohut, mercimek, peynir, ayçiçeği yağı, çay, salça, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile sabun, deterjan, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde 16 Ekim'den itibaren yüzde 50'ye varan indirim uygulanacak.

TARIM KREDİDE YÜZDE 50'YA VARAN İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketleri kapsayan indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler de temizlik malzemelerinden gıdaya kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden (Tarım Kredi) yapılan açıklamaya göre, Tarım Kredi Kooperatif Market, Türkiye'nin 81 kentinde 3 bini aşkın satış noktasıyla ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Tarım Kredi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek olma çağrısının peşinden yeni bir kampanya için düğmeye bastı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim tarihinde başlayacak yeni kampanya kapsamında, peynir, pirinç, süt, nohut, mercimek, salça, ayçiçeği yağı, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile sabun, deterjan, kağıt havlu ve kağıt peçete gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

 Tarım Kredi Marketlerde 50 ye varan indirim kampanyası başlıyor! Ayçiçeği yağı, çay, sabun, deterjan, kağıt peçete...

Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan soğan, patates, elma, portakal, salatalık ve domates gibi meyve ve sebze ürünlerinde de "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, tüketici ile üretici arasında doğrudan bir kanal oluşturarak, çiftçilerin ürettiği ürünleri en uygun fiyatla tüketicilere ulaştırmayı ve ülke ekonomisine destek olmayı hedefliyor.

NE OLMUŞTU?

Ticaret Bakanı Ömer Bolat geçtiğimiz günlerde gıda perakendecilerine indirim çağrısında bulunmuş ve "Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden bekliyoruz" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada Bolat'ın çağrısını tekrarlayarak, "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum" İfadelerini kullanmıştı.

İstanbul'da kiralar yüzde 701 arttı: Megakentten göç artıyor! İşte konut sorununun çözümü için 11 öneri...

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

BİM'de 8 rulo tuvalet kağıdı 38 TL'ye, çamaşır suyu 54 TL'ye, 10 kg toz deterjan 209 TL'ye düştü!


Geri Dön