28 / 04 / 2024

dap yapı lüks projesi

dap yapı lüks projesi

DAP Yapı'nın inşa edeceği projenin içinden hızlı tren gececek, ulaşım deniz uçagı ve deniz taksilerle sağlanacak. Yılmaz "Denize çok yakınız, hemen önümüzde Türkiye'nin en büyük mega yat marinası yer alacak" dedi.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Lüks Yapı Tasarım İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli tarafından kuruldu...    

dap yapı lüks projesi Haberi

dap yapı lüks projesi

Hastane, okul, ofis ve alışveriş merkezini kapsayan Kartal projesi, seçimlerin ardından görücüye çıkacak.

'ALİ BEY'LE İLERİDE YİNE ÇALIŞIRIZ'

 İÇİNDE hastane, okul, ofis, konut, ibadethane ve bir AVM'yi içerecek olan dev Kartal projesinin lansmanını 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından gerçekleştireceklerini açıklayan Ziya Yılmaz, projeye ilişkin bilgi verdi. Yılmaz "Denize çok yakınız, hemen önümüzde Türkiye'nin en büyük mega yat marinası yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. Deniz uçağı İstanbul'da bir Haliç'e bir de buraya inecek. İki helikopter pisti olacak. Projenin dibinden Marmaray geçiyor, içinden de hızlı tren Ağaoğlu Grubu'nurı şirketi Eltes İnsaat'ın Kartal projesindeki hisselerini DAP Yapı'ya devretmesinin ardından daha önce yüzde 49 olan DAP Yapı hisseleri, yüzde 99.5'e yükseldi. Kartal projesinde Eltes İnsaat'ın hisseleri yüzde 0.50...