22 / 05 / 2024

Dardanel devredilen gayrimenkuller

Dardanel devredilen gayrimenkuller

Ton Balığı, balık konservesi, atıştırmalık ve yeme-içme sektörlerinde faaliyet gösteren Dardanel, borçlarının kapatılması ve bu kapsamda protokolle devrettiği bina ve arazilerin geri alınmasıyla ilgili çalışmalara başladı.

1942'de tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tekrar satışa çıkarılmış!

1942 yılında tedbir amaçlı öncesinde tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tespit edilerek, tekrar satışına müsaade edilmiş. 

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen gayrimenkul TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Marmara Üniversitesi mülkiyetindeyken TOKİ'ye devredilen bir taşınmaza dair çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Son 5 yılda Milli Emlak tarafından belediyelere devredilen gayrimenkuller TBMM'de!

Son 5 yılda Milli Emlak Genel Müdürlüğünce büyükşehir belediyelerine yapılan tahsis ve devirlere ilişkin soru önergesi verildi. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, konuyu TBMM gündemine taşıdı. 

Dardanel devredilen gayrimenkuller Haberi

Dardanel devredilen gayrimenkuller

Ton Balığı, balık konservesi, atıştırmalık ve yeme-içme sektörlerinde faaliyette bulunan Dardanel’in, bir dönem yaşadığı borç sıkıntıları hakkında yeni bir gelişme meydana geldi. Dardanel, bankalara olan borçlarının kapatılması ve bu kapsamda protokolle devrettiği bina ve arazilerin geri alınmasıyla ilgili müzakerelere başlanacak.

Şirketin KAP’a açıklama yayınladı. Açıklamada, “İlgili protokol ile mülkiyeti Vakıflar Bankası, İş Bankası, Birleşim Varlık ve Türkiye Kalkınma Bankası’na geri alım hakkı ile devrettiğimiz Çanakkale ve Edirne-Enez’deki fabrika bina ve arazilerimizin geri alımı ve ilgili protokol kapsamında tüm borçlarımızın kapatılması müzakerelerine ilgili kurumlar ile başlanmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

3 bankaya borçlarının kaldığını ifade eden Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Hürriyet’e konuştu. Borçlarını sıfırlamak istediklerini ifade eden Önen, “Borçlarımızın 3 yıla yakın vadesi olmasına rağmen öncesinde borçlarımızı ödeyeceğiz.  Bu sebeple bankalara...