25 / 07 / 2024

Dardanel konut projesine mi başlayacak

Dardanel konut projesine mi başlayacak

Dardanel, Çanakkale´de fabrikanın bulunduğu arazide gayrimenkul geliştirme projesi için mutabık kalındığını, sağlanacak gelirden borçların ödenmesi ile ilgili alacaklı bankalarla müzakere edilmesine karar verildiğini bildirdi.

AVM’ler konut projesine mi dönüşecek? Konut yok, AVM çok!

Türkiye’deki konut sorunu acil çözüm beklerken, Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı getirdi. İşte ülkenin AVM çöplüğüne döndüğünü söyleyen Başaran’ın önerisi ve vatandaşın yorumları..

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

‘İmara açılmayacak’ denmişti! Eski askeri arazideki konut projesine onay verildi!

Cevahir Yapı’nın, İstanbul Tuzla’da eski askeri arazide konut projesi inşa etmek için onay aldığı öğrenildi. Daha öncesinden söz konusu arazinin imara açılmayacağı belirtilmişti.

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Görkem Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte Odak 878 konut projesine ilişkin tüm merak edilenleri...

Orta gelirliye konut projesinde

Orta gelirlilere yönelik konut projesi "Yeni Evim Konut Finansman Programı"nda başlangıç tarihi 16 Ocak olarak belirlendi. Yani Yeni Evim kampanyası 3 gün sonra başlıyor. Peki, orta gelirliye konut projesine kimler başvurabilecek? İşte soru ve yanıtlar...

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ orta gelir konut projesi 2023! Orta gelirliye konut kampanyası ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ orta gelir konut projesine dair ilgi giderek artıyor. "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasıyla ilgili şartlar duyuruldu. İşte detaylar!

Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

Dar gelirlilere sosyal konut projesinden sonra şimdi gözler orta gelir grubuna yönelik konut projesine çevrildi. Peki, Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’nin golf sahalarındaki projesine yargıdan dur kararı! 

Demirören’in kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği Kemer Country’nin golf sahalarında inşa edilmek istenen konut projesine yargıdan bir kez daha dur kararı geldi. İşte ayrıntılar...

Dardanel konut projesine mi başlayacak Haberi

Dardanel konut projesine mi başlayacak

Dardanel´den konu ile ilgili KAP´a yapılan açıklamada, bu durumda ticari-sınai faaliyetlerinin devamında bir belirsizlik ve/veya borçlarını ödeyememe ihtimalinin ortadan kalktığı belirtilerek, hisse senetlerimizin sahibi özellikle küçük yatırımcıların mağduriyetlerini bir an önce ortadan kaldırmak için Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu´na şirket hisse senetlerinin işlem gördüğü Gözaltı Pazarından daha üst Pazara alınmasının talep edilmesine karar verildiği kaydedildi. Açıklamada şu bilgiler verildi:


"Şirketimizin, 13.10.2015 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında,


Şirketimizin alacaklı bankaları ile imza edilen Borç Tasfiye Sözleşmesinin II.2.2. maddesi uyarınca Çanakkale´de fabrikasının kurulu bulunduğu gayrimenkulün mülkiyeti 16.952.039 USD bedel karşılığında borçlarımızdan düşülmek üzere alacaklı bankalarımıza devredilmiş devir bedelinin USD libor +%2,5 oranında hesap edilecek katkı payı ile beraber ödenmesi halinde en geç 31.12.2016 tarihine kadar geri alım hakkımızın olduğu aynı sözleşmenin IV. Maddesinde hüküm...