05 / 05 / 2024

Darende Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi

Darende Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi

Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edildi.

Malatya Darende Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi ihale edildi!

Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edildi.

Osman Ayık: Turizm, 2014'te de Türkiye'nin lokomotifi olacak!

Osman Ayık, yaptığı açıklamada, tur operatörleri tarafından pazarlanması gereken bir ülke konumuna yükselen Türkiye'ye yönelen uçak sefer sayısının artmasının yanı sıra turistin memnun ayrılmasının 2023 hedeflerini yakalanır kıldığını dile getirdi.

Arslan Osman Erdinç: Mermerde dünya sınıfına girmeliyiz!

Arslan Osman Erdinç, "Mermercilikte, 'dağdan mermeri kes-işle, ihracat et' sınıfından çıkıp dünya çapında, mermerci sınıfına girmemiz lazım. Ülkemize, sektörümüze, iş adamlarımıza getireceği katkı burada çok önemli" dedi.

Osman Kağıt kimdir?

Mimar Osman Kağıt kimdir? Mimar Osman Kağıt bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Osman Kağıt, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Osman Develioğlu: Bahçelievler'de 5 yıldızlı hastane yakında açılacak!

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağlar mevkiinde yaptıkları devlet hastanesinin açılışını önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştireceklerini söyledi. İstanbul'un en prestijli hastanelerinden biri...

Osman Zolan Denizli için 222 projesini tanıttı!

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri 222 projeyi tanıttı. Zolan, "Denizli Hazır Hedef 20’de 20" parolasıyla yola çıktıklarını, yapacakları hizmetlerin heyecanı içerisinde olduklarını söyledi...

Süleyman Evcilmen: Esnafın AVM'si hizmete girdi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa' nın en eski mahallesini " Halkın AVM' si " ne dönüştüren Sinan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi' ni hizmete açtı...

Bayburt'ta Şehit Osman Villaları'nın temeli atıldı!

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi. Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkanı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacak..

Osman Zolan: 10 yılda inanılmaz bir değişime imza attık!

Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkı'nda incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan," Burada yaşanan değişimi görmemek için kör olmak lazım" dedi.

Osman Nuri Gülaçar: Van, kentsel dönüşüm projeleri ile daha modern olacak!

AK Parti Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Nuri Gülaçar başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı. Gülaçar, ‘Van’a Gelecek’ sloganıyla kazanmaları halinde yapacakları hizmetlerin projelerini anlattı...

Ege'nin ilk AVM'si 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında!

Ege'nin ilk AVM'si ve ilk outleti 'Park Bornova Outlet Center' 9 yaşında. Bornova'da, Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outleti olarak 9 yıl önce hizmete başlayan Park Bornova Outlet Center kurulduğu günden beri büyük ilgi görüyor...

Osman Zolan: Denizli'nin köprülü kavşakları Türkiye'ye örnek oldu!

Kente 10 yılda 9 köprülü kavşak kazandırdıklarını söyleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Türkiye 'nin birçok şehrinden kentimizdeki yollara, kavşaklara, üstgeçitlere gıptayla bakıyorlar" dedi

Dünya'daki 400 muhafazakar otelin 150'si Türkiye'de!

Tüm dünyada 400’e yakın İslami yaşam tarzının gereklerine uygun, muhafazakar otel bulunurken, bunlardan 150’si Türkiye’de yer alıyor. Ancak Türkiye, helal turizm pazarında Malezya’nın ardından geliyor.

Darende Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi Haberi

Darende Osman Hulûsi Ateş İmam Hatip Kompleksi

İlçemize yapılması planlanan Osman Hulûsi Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edildi.


Eski TOKİ´nin ön tarafına Belediye´den Maliye Hazinesi´ne devredilen 31 bin metrekare arazi üzerine yapılacak olan İmam Hatip Lisesi kompleksi, ilçemiz için ilk olma özelliği taşıyor. Kompleks tamamlandığında çevre il ve ilçelere de hizmet verecek.


24 derslikli, içerisinde konferans salonu, spor tesisleri, ve sosyal donatı alanları bulunan yaklaşık bin öğrencinin eğitim görmesi planlanan kompleks 10 milyon liraya mâl olacak. Kompleks içerisinde ayrıca 250 kişilik öğrenci yurdu, kapalı ve açık spor tesisleri, yemekhane ve eğitim birimleri olacak.


İlçe Kaymakamı Ali Türk, İmam Hatip Kompleksi´nin ilçeye kazandırılmasında emeği bulunan kurum ve kişilere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce de, Darende...