14 / 05 / 2024

Darıdo Seyahat adres

Darıdo Seyahat adres

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Dar gelirliler dikkat! Doğalgaz ve elektrik faturalarında gelire göre tarife dönemi geliyor!

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulamasının geçtiğimiz günlerde sonlandırılmasından sonra hükümetin farklı gelir grupları için farklı doğalgaz ve elektrik tarifeleri belirleme planı üzerinde çalıştığı kaydedildi.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

TOKİ’den dar gelirlilere özel 500 bin sosyal konut projesi! Başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12’nci Kalkınma Planı doğrultusunda 2024 yılından 2028 yılı sonuna kadar dar ve orta gelirli vatandaşlar için 500 bin konut yapacak.

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Vecdtur Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vecdtur Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Turgud tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başvurusu onaylananların parası PTT'de! Aile Bakanlığı dar gelirliye hemen 2500 TL veriyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilere 900 TL ile 2. 500 TL arasında doğalgaz destek ödemesi yapıyor. Peki, doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Doğal gaz desteği ödemeleri başladı! Başvuran PTT'den 2 bin 500 TL alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, dar gelirli hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemelerinin başladığınının müjdesini verdi.

Doğal gaz faturasına yüzde 80 destek! 100 liralık faturanın 20 lirasını vatandaş ödeyecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dar ve orta gelirli ailelerin doğal gaz faturasında yüzde 80’lik bir yardım desteğinin olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Doğalgaz desteği başvuruları bitti mi? Doğalgaz desteğine kimler başvurabilir?

2022 yılı itibariyle dar gelirli vatandaşlara verilmeye başlanan doğal gaz faturası desteği, 2023 yılında da devam edecek. Peki doğal gaz desteğine kimler başvurabilir? Doğal gaz desteğine nasıl başvurulur?

Dar gelirlilere elektrik, doğal gaz ve eğitim desteği yolda! İşte ayrıntılar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hükümet tarafından dar gelirli vatandaşlara elektrik, doğal gaz ve kırtasiye gibi temel ihtiyaçlar için 25 milyar TL'yi bulan destek sağlanacağı ifade edildi.

Darıdo Seyahat adres Haberi

Darıdo Seyahat adres

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
TİCARET a. Yörürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla, Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme...