29 / 04 / 2024

Doğalgaz desteği başvuruları bitti mi? Doğalgaz desteğine kimler başvurabilir?

Doğalgaz desteği başvuruları bitti mi? Doğalgaz desteğine kimler başvurabilir?

2022 yılı itibariyle dar gelirli vatandaşlara verilmeye başlanan doğal gaz faturası desteği, 2023 yılında da devam edecek. Peki doğal gaz desteğine kimler başvurabilir? Doğal gaz desteğine nasıl başvurulur?



Dar gelirli vatandaşlara doğal gaz desteği veriliyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar doğal gaz desteği başvurularının ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Peki doğal gaz fatura desteği almak için nereye başvuru yapılır ve doğal gaz desteği başvuruları bitti mi?

Doğalgaz desteği başvuruları bitti mi? Kim doğalgaz desteği başvurusu yapabilir? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği başvuruları 5 Eylül  tarihinde e-Devlet üzerinden alınmaya başladı. Başvuru işlemleri halen devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 3 milyar lira bütçe ile hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği'yle alakalı açıklama yaptı.

Mart ve Nisan aylarını kapsayan birinci döneme ilişkin ödemelerin yapıldığını bildiren Yanık, 331 bini aşkın haneye toplamda 114,2 milyon lira destek verdiklerini hatırlattı.

Doğalgaz desteği başvuruları bitti mi? Doğalgaz desteğine kimler başvurabilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön