19 / 05 / 2024

darty web

darty web

Web’deki ataklarını sürdüren Darty, darty.com.tr’de 25 Haziran Pazartesi günü outlet mağazasını faaliyete geçiriyor. -darty.com.tr üzerinden yüzde elliye varan indirimlerle satışa sunulacak

Koronavirüs 'Web-Tapu'yu yaygınlaştırdı!

Web Tapu uygulaması uzun zamandır üzerinde tartışılan ve çalışılan bir konuydu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle uygulama sürecine geçilmesi hızlandı ve uygulanmaya başlandı. 

Web-Tapu uygulaması üzerinden 2 haftada 131 bin işlem yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız web-tapu uygulaması üzerinden 2 haftada 131 bin işlem yaptı. 30 bin tapu işlemi yaptık. Tapuya gelmeden vatandaşlarımız her türlü işlemi yapıyorlar." dedi.

Web Tapu ile yaklaşık 30 bin konut satıldı!

Başvuruların Web Tapu uygulaması üzerinden online alınmaya başladığı 18 Mart tarihinden ay sonuna kadar 113 bin işlem yapıldı.

Web Tapu sistemi nasıl işliyor?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yürürlüğe sokulan 'Web-Tapu' sistemine talep yağdı. Koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirilen uygulamayla sektör de canlılığını korumaya devam ediyor. Peki dijital ortamda sistem nasıl işliyor?

Web Tapu kullanıcı sayısı koronavirüs tehlikesinden sonra arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yeni tip koronavirüs tehlikesi sonrasında uygulamaya koyduğu Web Tapu sistemini kullananların sayısı arttı. Web Tapu sistemini 17 Mart tarihinde 20 bin, 18 Mart tarihinde ise 35 bin kişi kullandı.

Tapu başvuruları Web Tapu’dan yapılacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 18 Mart (bugün) itibarı ile müdürlüklere yapılacak olan başvuruları Web-Tapu sistemi üzerinden alma kararı aldı. Buna göre başvurular https://webtapu.tkgm.gov.tr adresinden alınacak...

'Web Tapu' koronavirüs tedbirleri kapsamında geliştirildi!

Web Tapu uygulaması yeni tip koronavirüs tehlikesi riskiyle geliştirildi. Bu kapsamda, uygulama vatandaşların kalabalık ortamlara girmesini önlemek için daha fonksiyonel hale getirildi.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Nef web sitesini yeniledi, talep bırakma oranı yüzde 137 arttı!

Gayrimenkul markası olan Nef, web sitesini yeniledi. Mobil odaklı ve kullanıcı dostu olarak tasarlanan sitenin, talep bırakma oranında yüzde 137 artış yaşandı...

Eyüpsultan’da “Web-Tapu Sistemi” devreye girdi!

Eyüpsultan Belediyesi ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında “Web-Tapu Sistemi” için imzalar atıldı. Böylece tapu müdürlükleri ve belediye başkanlığı birimlerindeki işlem yoğunluğu azaltılmış olacak.

Web-tapu sistemi hayata geçirildi!

Vatandaşların, tapu ve kadastro müdürlüklerine gitmeden işlem başvurusu yapabilmesi için web-tapu sistemi hayata geçirildi...

Web tapu sistemi güncellendi!

Emlak Uzmanı Mustafa Özelmacıklı "Web-Tapu, vatandaşların taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet ortamında yönetebildikleri, taşınmazların tapu kayıt ve konum bilgilerini görüntüleyebildikleri bir sistemdir" dedi...

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

darty web Haberi

darty web


2011 Aralık ayında düzenlenen “Yıldızlı Ürünler Kampanyası”nda outlet ürünlerin çok kısa bir süre içinde satılarak tükenmesini göz önünde bulunduran Darty, açtığı online outlet mağazası ile hem satışları tüm yıla yaymayı hem de mağazası olmayan şehirler dahil tüm Türkiye’deki teknoloji severleri bu ürünlerden faydalandırmayı hedefliyor. darty.com.tr’de satılan tüm outlet ürünlere 6 ay boyunca garanti ve güvence verecek olan Darty’nin, satışa çıkacak ürünlerinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Bu kapsamda yetkili servislerde parça değişimi veya onarım işleminden geçmiş ürünler satışa çıkarılacak ve alınan siparişler aynı kargoya teslim edilecektir. 


Online outlet mağazasının ilk açılışında öncelikle notebook, cep telefonu, tablet PC gibi yoğun ilgi gören ürünlerin satışı yapılacak. İlerleyen günlerde beyaz eşya, televizyon gibi farklı kategorilerden ürünler de mağazada yerini alacak. Kullanıcılar darty.com.tr ana sayfasındaki...