30 / 04 / 2024

DASK genç bakış

DASK genç bakış

DASK, beş yıldır düzenlediği kısa film yarışmaları büyük ses getiriyor. DASK Koordinatörü İsmet Güngör, “Deprem ve zorunlu deprem sigortası ile ilgili duyarlılığı artırmak için gençlerin bakış açısına büyük önem veriyoruz” dedi.

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk kez deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını açıkladı. İşte o kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

18-25 yaş arası gençlere müjde! Bakanlık duyurdu ücretsiz Müzekart verilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz "Müzekart GNS" verileceğini resmen duyurdu.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

DASK'ta yeni dönem! Devlet bakın ne kadarını ödüyor!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından DASK, bir kez daha ön plana çıkmıştır. Daha önce belirlenen en yüksek teminat tutarı olan 640 bin lira, yeni düzenleme ile birlikte 1 milyon 280 bin liraya çıkarılacak.

Gençlere faizsiz kredi imkanı! İşte yaş şartı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere faizsiz kredi imkanı verileceğini duyurdu. İşte detaylar!

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Garanti'den gençlerin yüzünü güldürecek kampanya! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası'ndan güzel haber geldi. Garanti Bankası, gençlere müjdeyi resmen verdi! İşte bütün ayrıntılar...

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

Genç çiftçiler hemen bakın! Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Başvuru şartları neler?

KOSGEB genç çiftçiler için de destek sağlamayı sürdürüyor. Peki Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Genç çiftçi desteği başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

DASK genç bakış Haberi

DASK genç bakış

DOĞAL Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) “Depremde evin hasar görürse nereye gidersin?” temalı 5. Kısa Film Yarışması sonuçlandı. Üniversite öğrencilerine yönelik yarışmada birincilik ödülüne Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Metehan Şereflioğlu, Demet Sever, Hüseyin Çamtepe ve Ata Bacanakgil’in “Zede” filmi layık görüldü. Marmara Üniversitesi’nden Umur Dağlı “Kumar” filmiyle ikinci, Ankara Üniversitesi’nden Semih Güzelay da “Sabaha Uyanış” filmiyle üçüncü oldu. DASK Koordinatörü İsmet Güngör yarışmaya başvuran eserlerin sergilediği çeşitlilikten memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: “Yarışmamıza birbirinden değerli filmler başvurdu. Yarışmamıza katılarak DASK’ın toplumu bilinçlendirme çalışmalarına destek olan bütün üniversite öğrencilerine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. 


İZLEYİCİ ÖZEL ÖDÜLÜ 


Bu yıl beşincisi düzenlenen Dask Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda dereceye giren ilk üç filmin yanı sıra jüri tarafından belirlenen beş film de Facebook İzleyici Özel Ödülü için yarıştı....