05 / 05 / 2024

Davut Eskiocak

Davut Eskiocak

Defne İlçesi Harbiye Mahallesi sakinlerinden, İşadamı İbrahim Eskiocak, okul yaptırıyor. Harbiye'de yaptırılacak 12 derslikli okulun protokol töreni, Perşembe günü öğleden sonra Valilik'te gerçekleştirildi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Fatih Davut Paşa Camisi ibadete açıldı! 

İstanbul Fatih'te bulunan ve tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Davut Paşa Camisi bugün ibadete yeniden açıldı. 534 yıllık bir geçmişe sahip olan caminin açılışında Kur'an-ı Kerim okundu.

Lcn Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lcn Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut     Ocak tarafından kuruldu. 

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Şehitkamil Sanat Merkezi göz kamaştırıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Şehitkamil Sanat Merkezi, Alleben Yüzme Havuzu ile İbrahimli Spor Merkezi’ni inceledi.

Yozgat Sarıkaya'ya cami müjdesi!

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, hayırsever Davut Ayhan tarafından bağışlanan arsa üzerinde inşa edilecek olan caminin temeli atıldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Davut Eskiocak Haberi

Davut Eskiocak

Protokol törenine, hayırsever İşadamı İbrahim Eskiocak ile yakınları Davut Eskiocak ile Tevfik Eskiocak da katıldı.

Protoko'le; hayırsever İbrahim Eskiocak, İl Milli Eğ. Md. Vekili Halil Sanlı ile Vali Ercan Topaca imza attı. Vali Topaca, mevcut Asım Gündüz İlkokulu'nun yöre halkının ihtiyacını karşılamakta yetersiz kaldığını ifade ederek, “Yapılacak yeni okul, bölgenin çehresine de olumlu katkılar sağlayacaktır. Devletimizin eğitim konusunda yaptığı yatırımlar, ülkemizin her noktasına yeterli düzeyde ulaşmaktadır. Ancak siz hayırsever hemşehrilerimizin bu konudaki hassasiyetleri bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Ben, bu vesileyle sizleri kutluyor, yapacağımız okulun ön görülen süre içerisinde bitirilip eğitime kazandırılmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Hayırsever İbrahim Eskiocak da yaptığı konuşmada, 12 derslikli, modern ve kullanışlı bir okul yapmayı hedeflediklerini, İbrahim Davut Eskiocak adını taşıyacak yeni okulu, yaklaşık...