17 / 05 / 2024

Davutkadı Mahallesi mahalle konağı

Davutkadı Mahallesi mahalle konağı

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında 96 bina yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv yapı alanı ilan ettiği Davutkadı Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı. Söz konusu projede, 59 ve 89 metrekarelere sahip 168 bungalov yer alıyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

İstanbul'un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tartışmalarında sular durulmuyor. Bölgenin altyapı hizmetlerini kesmek amacıyla Tozkoparan Mahallesi'ne giden ekipler, mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Buca Zafer Mahallesi'ne imar barışı da çare olmadı!

Buca Zafer Mahallesi’ndeki 20 evin sahibi İmar Barışı’ndan yararlanmak için başvuru yaptı. Mahalle sakinlerine Buca Belediyesi’nden birer uyarı yazısı gönderildi. Yazıda, İmar Barışı’nda bulunulmasına rağmen evlerdeki bazı eklentilerin 31 Aralık 2017 yılından sonra yapıldığının tespit edildiği belir

Bursa Büyükşehir'den Gelemiç'e mahalle konağı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in kırsal Gelemiç Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırdı.

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Davutkadı Mahallesi mahalle konağı Haberi

Davutkadı Mahallesi mahalle konağı


İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki mahalle konağının yapımını tamamladı. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binanın yerine yapılan modern bina mahalleye artı değer katacak. Davutkadı Mahalle Konağı’nın mahalle sakinlerinin günlük hayatına önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahallemize kazandırdığımız konak sayesinde eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle vatandaşlarımızın sosyal yaşantısına önemli bir ivme kazandıracağız” dedi.



DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK VURGUSU


Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Davutkadı Mahalle Konağı hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Davutkadı mahallemizde bulunan mahalle konağımız 2 katlı olup toplamda 315 metrekarede hizmet verecek. En ince ayrıntısına kadar düşünerek yaptığımız modern binamız içerisinde muhtarlık odası, tahsilat bürosu, 2 adet YIL-MEK kurs odası yer alacak” dedi. Mahalle...