09 / 05 / 2024

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul adres

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul adres

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi, Hüseyin Dertop, Bahadır Halvacıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

Sitelerde yönetim planı nasıl değiştirilir?

Posta yazarı Tamer Heper '20 blok 200 haneli bir sitede oturuyorum. Genel girişine uzaktan kumandalı bir demir kapı takıldı. Kapıyı gören birkaç blok yararlanıyor, uzak bloktakiler çok zorlanıyor. Bu hususun düzeltilmesi için yönetim planı değişikliği talebi nasıl yapılır?' sorusunu yanıtladı.

15 maddede sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Sitelerde yönetim planı değişikliği iptal edilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''500 kişinin yaşadığı sitede yönetim planı değişikliği iptal edilir mi?'' sorusuna yanıt verdi. 

Yerel yönetim yasası değişiyor!

AKP'nin hazırladığı yerel yönetim yasa taslağı yönetimden imara ulaşımdan mimariye kadar bir çok değişikliği öngörüyor.

10 maddede konut sitelerinde yönetim planı değişim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'konut sitelerinde yönetim planı değişim süreci' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İBB’nin imar yönetim kadrosu değişti!

İBB yönetim kadrolarına yeni isimler ekledi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

10 maddede konut sitelerinde yönetim planı değişim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'konut sitelerinde yönetim planı değişim süreci' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Vakıf GYO'dan yönetim kurulu üye değişikliği!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı...

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul adres Haberi

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul adres

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi, Hüseyin Dertop, Bahadır Halvacıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü gayrimenkul alım-satımı,komisyonculuğu ve yatırımı yapar, 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel apartman, daire, yazlık veya konut amaçlı siteler, toplu konut, öğrenci yurdu, iş yeri, iş hanı, lojman gibi toplu mesken veya iş yeri olarak kullanılan bina ve karmaşık kullanımla alanlar ile turizm, spor veya eğlence amaçlı binaların ve birimlerin yöneticiliğini yasaların elverdiği sınırlar içerisinde,yasal yönetim adına da hareket etmek üzere yapmak,temizlik işlerini yapmak, emlak alım satımını, kiraya verme, kiralama işlemlerini ve danışmanlığını yapmak. 3-Şirket yasal sınırlar ve...